Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μια ακόμη παγωμένη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, και βγαίνω για αναζήτηση μιας ζεστής αγκαλιάς. Μετά από μια πολύ σύντομη περιήγηση συναντώ στο εν λόγω ίδρυμα μια ύπαρξη πειρασμό, να σε στείλει κατ΄ ευθείαν στον παράδεισο και την κόλαση μαζί. Βγαίνει λοιπόν πολύ προκλητική στο σαλόνι, και η παρουσία της είναι τόσο γκαβλωτική που δεν μπορείς να αντισταθείς και περνάς κατ΄ ευθείαν. Πρόσωπο πολύ όμορφο και γλυκό, το σώμα της λεπτό με διακριτικές καμπύλες, μαλλί ξανθό με εξτένσιονς και μεγάλες σιλικονούχες βυζάρες (πολύ καλή δουλειά όμως). Τιμές 30 απλό, 40 χαλαρό και κάνα δύο ακόμη. Ακάποτο και πρωκτικό δεν κάνει. Έτσι λοιπόν η φιλόδοξη μπουρδελότσαρκα διακόπτεται και περνώ στο δωμάτιο με το 30ευρω.
Η είσοδος της στο δωμάτιο θριαμβευτική, και ανταποκρίνεται θετικά στο πρώτο αγκάλιασμά μου. Τα χαϊδολογήματα όμως κράτησαν ελάχιστα και για να τα αποφύγει ξεκινά μια πίπα εγώ όρθιος και αυτή καθιστή στο κρεβάτι. Μέτρια πίπα με μικρή διάρκεια. Στη συνέχεια στήνεται στα 4 και συνεχίζοντας εγώ την ορθοστασία κάνω την πρώτη διείσδυση. Σαν φάση καλή δε λέω αλλά άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες ότι θέλει να με ξεπετάξει. Αποφάσισα να βάλω τότε τα πράγματα στη θέση τους, μιας και δεν ήθελα να το χαλάσω. Η συνέχεια δόθηκε από πάνω με άνεση χρόνου και το τέλος δεν άργησε να έρθει.
Στα συν η εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας που με μια λέξη θα την ονόμαζα ως γκαβλόπλασμα. Επίσης η χρονική διάρκεια της επαφής ήταν καλή ( + γεμάτο 10λεπτο) αν και νομίζω ότι μάλλον την κέρδισα παρά μου την έδωσε.
Ο χώρος λιτός, καθαρός, κλασικός μπουρδέλου του Βαρδάρη.
Η τσατσά ευγενέστατη, (πρώην ιερόδουλη, γνωστή στους πιο παλιούς) και ομιλητικότατη.
Επόμενος γύρος μάλλον θα υπάρξει μιας και η γυναίκα αυτή δύσκολα φεύγει απ΄το μυαλό ενός άνδρα.
Τέλος, περιγράφοντας όσο πιο καλά μπορούσα την εμπειρία μου, ελευθερώνω την σκέψη μου και αφήνω την κρίση των συναθλητών να αποφασίσει, για το αν πρέπει να την τιμήσουν ή όχι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Κέλυ
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού