Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
…..Άρη Ολέ Ολέ Ολέοο, Δυνατά, πιο Δυνατά, πιο Δυνατά.

Σε μια πολύ κρύα νύχτα στην χιονισμένη Θεσσαλονίκη η ομάδα της καρδιάς μου πέτυχε μία ιστορική πρόκριση παίζοντας φανταστική μπάλα και θέλοντας να πανηγυρίσω και εγώ με τον δικό μου τρόπο, είπα να παίξω και εγώ μπάλα σε άλλου είδους όμως γήπεδο.

Αφήνοντας λοιπόν το παγωμένο (από τις καιρικές συνθήκες) Κλεάνθης Βικελίδης πήρα γραμμή για το Σαπφώς 5 γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ότι εκεί θα συναντήσω την αγαπητή μου Βερόνικα. Μπαίνω λοιπόν μέσα και η ευγενέστατη τσατσά μου απαγγέλει το πρόγραμμα. Ξεκινά με 30 το απλό, και συνεχίζει με 40 το πιο χαλαρό, εγώ διαλέγω το απλό και μπαίνω στο δωμάτιο. Η Βερόνικα δεν άργησε να έρθει και μπαίνοντας στο δωμάτιο δεν άργησα να βρεθώ στη αγκαλιά της. Μετά το κρύο της αρκούδας που έφαγα στο γήπεδο, η αγκαλιά της Βερόνικας ήταν πολύ ζεστή και με ανακούφισε αμέσως. Μετά το ζέσταμα το παιγνίδι ξεκίνησε, και παίχτηκε στα ίσια, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ελαφρύς, οι φάσεις και από τις δύο πλευρές πολλές και το γκολ μπήκε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου κάτω από κραυγές άκρατης ικανοποίησης. Στη λήξη του αγώνα αποχαιρετισμός με πεταχτά φιλάκια και αποχώρηση.

Η Βερόνικα είναι πάντα άψογη στις υπηρεσίες της και της εύχομαι να είναι πάντα γερή, και να έχει πάντα την ίδια διάθεση για να μας ικανοποιεί.

Όποιος δεν δοκιμάζει απλά χάνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού