Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 82 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
επισκευτικα την Λαουρα την οποια καιρο ηθελα αλλα δεν ειχα παει ακομα.
μολις μπηκα μεσα ηταν κοντα στην πορτα με ενα πολυ μικρο κοκκινο εσωρουχο μη φορωντας τιποτε αλλο με τις μεγαλες ματαρες της και το (μαλλον) γαλαζοκατι....χρωμα. μεσα στο ψιλοσκοταδια του σπιτιου δεν μπορεις να τα διακρινει ολαευκολα.

μπαινω δωματιο και μετα απο λιγο να σου και το κοριτσι.
στις υπηρεσιες τωρα μπορω να πω οτι δεν ειναι κατι που εγινε το οποιο με ξετρελανε μιας και η πιπα ηταν σαν απο εφηβη και γενικοτερα ειχε μια συμπεριφορα λες και ηταν καινουρια στη δουλεια.
αυτο βεβαια σε καμια περιπτωση δεν ηταν στα κατα της επισκεψης μιας και ηταν παρα πολυ φιλικη, γκυκια και δεκτικη. με ενα πολυ απαλο δερμα που μοσχομύριζε...
ανταλλαξαμε 2 στασεις. πρωτα ιεραποστολικο και πισωκολιτο οπου ηρθε το τελος μιας και απο πίσω και με το αχλαδοτο σχημα που εχει απο πίσω πρεπει να κανει κανεις προσπαθεια για να μην τελειωσει.
καθησαμε λιγο και μιλησαμε και μετα εφυγε.
χωρις να ειναι μια επισκεψη η οποια να εχει τις καλυτερες εντυπωσεις, σιγουρα θα ξαναπαω μιας και εκτος του οτι ειναι μια πολυ ομορφη, μικρη κοπελα δειχνει οτι ειναι κοπελα που αλλαξει συμπεριφορα μολις μαθει τον πελατη. γινετε ακομα πιο φιλικη σε εμπιστευετε καλητερα και ετσι ολη η επισκεψη γινετε καλυτερη.
μεχρι την επομενη φορα λοιπον, καλη συνεχεια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού