Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Mετά από στριπτιτζάδικο με άλλους συναγωνιστές (Ερώτικα) πεταγόμαστε να ρίξουμε τα χοντρά.Στο Φωκαίας βλέπουμε μία ξανθιά μουνάρα με καλό σώμα με πιασιματάκια όχι χοντρή όμως , ωραίο πρόσωπο , η τσατσά μας λέει ότι δουλεύει σε στούντιο και απόψε έκανε διάλλειμα (χα χα χα χα γελάμε).

Την ώρα που μπήκαμε , κάποιος άλλος συναγωνιστής είχε αφήσει τις κάλτσες του στο δωμάτιο και βρώμαγε , έτσι η τσατσά ψέκαζε με μανία αρωματικό χώρου.

Η δόση παρακμής αυτή με ώθησε να μπω στο δωμάτιο.

Το τεμάχιο έρχεται χαζογελώντας από το καλτσο-σκηνικό.Ξεκινάει με χαϊδέματα πούτσας και ψευτοτριψίματα πάνω μου.Επίσης προσέφερε ακάποτο τσιμπούκι αλλά έγω ήθελα καποτομένο , είπαμε , δεν είσαι σε στούντιο.Πιπα καλή χωρίς χέρια.

Αφού καυλώνω τη βάζω κάτω και ξεκινάω σφυροκόπημα ιεραποστολικό.Αυτή βογγάει σα ψώφιος αλιγάτορας και επειδή ήμουν κοντά στο να χύσω την γυρνάω στα 4.Τι το θελω?

Στήνεται όπως ναναι και μετά από λίγη ώρα το πουλί μου γίνεται μελάτο , μιλάμε δε με άφηνε να μπω καθόλου καλά.

Επειδή με ξενέρωσε της λέω να μου τον παιξει.Αυτή βγάζει την καπότα και ξεκινάει να τον παίζει με 232 χμ/ώρα.Της λέω τι κάνεις μωρή να μου τον ξεριζώσεις θες?Και τον παίζω μόνος μου για να την πιτσιλίσω σε βυζιά κοιλιά.Και τι κάνει αυτή?Βάζει το μαξιλάρι στη μάπα της για προστασία από τα φλόκια.

Χαχαχαχαχαχα.Για 20 ευρώ παλεύεται το σκηνικό.Μετά από αυτό το τουρ πήγαμε μαύρες και μετάξι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Xeiroglykanos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού