Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Έχοντας διαβάσει τις κριτικές για την Ντιάνα είπα να επισκεφτώ ένα πρωϊ κι εγώ τον οίκο τούτο.
Εμφανίστηκε μία 50άρα γύρω στο 1.60-1.65 με έντονες καμπύλες (μεγάλα βυζιά, κόλους κλπ). Ξανθό μαλλία ίσιο καρέ στο ύψος των ώμων και ανοιχτόχρωμα μάτια. Το αντίτιμο ήταν το γνωστό 10ρικο.
Δεν είχα συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της Ντιάνας που περιγράφουν οι συναγωνιστές οπότε πέρασα νομίζοντας ότι είναι αυτή.
Τζίφος αδέλφια.....
Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης θυμήθηκα κάτι παλιά Αγγλικά τάνκς που υπήρχαν κάπου ματαξύ των 2 παγκόσμιων πολέμων. Τις Ματίλντες.
Αυτό μου θύμισε η Ρωσίδα που πήδαγα. Μεγάλα αλλά σφρυγηλά και σφικτά βυζιά. Ισως το μόνο θετικό. Τεράστιος κόλος και χοντρά πόδια. Σφικτό και σχετικά απαλό δέρμα. Μόνο με τανκς παλαιάς κοπής θα την παρομοίαζα. Η πίπα της δεν ήταν κακή αλλά δεν με έστειλε κιόλας.
Στη συνάχεια δίστασα να της ζητήσω να ανάβει από πάνω.... Πολλά κυβικά βλέπετε.
Ανάβηκα εγώ, αλλά όσο θυμόμουνα τα Αγγλικά τάνκς τόσο ξενέρωνα. Οπότε η μόνη λύση για να ολοκληρώσω (την αποτυχημένη αποστολή) ήταν να συγκεντρωθώ και να τα δώσω όλα γαμόντας την σφικτή χοντρουλή Ρωσίδα μέ όλη μου την δύναμη και με μεγάλη ορμή ώστε να μπορέσω να την χύσω. Όχι ότι θα πήγαινε χαμένο το 10ρικο εάν δεν έχυνα. Αυτό ήταν χαμένο από χέρι, με το που το έδωσα στην τσα2. Περιτό να προσθέσω ότι το μουνί της ήταν απύθμενο και με την βοήθεια κάποιας κρέμας που είχε βάλει πριν έρθει μέσα ήταν σαν να γαμούσα το φαράγγι της Σαμαριάς....ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
Τέλος πάντων για να μην σας κουράζω άλλο, έχυσα μετά από πολύ κοπάνημα και δυνατό ρυθμό και την άφησα να φύγει. Δεν θα την ξαναπατήσω άλλη φορά και θα διαβάζω το "μάθημα μου".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2010
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού