Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Από καιρό ήθελα να δοκιμάσω το σύστημα "δεν χτυπάμε πόρτες" και αποδείχτηκε καλό από τη μία γιατί έχεις χρόνο να προετοιμαστείς ψυχολογικά, αφού αργεί να έρθει στο δωμάτιο και φυσικά δεν αγχώνεσαι, αλλά από την άλλη αν βιάζεσαι και βρεθούν και άλλοι συναγωνιστές με την ίδια ιδέα, τότε μπορεί να πας να δεις άλλο έργο, όπως γίνεται στα village cinemas! Το τυπικό είναι 10λεπτο, αλλά παίζει μέχρι 15λεπτο, με μέσο όρο τα 12 λεπτά.

Η Βίκη είναι ψηλή, ξανθιά, νταρντάνα με άριστη κατανομή λίπους, πολύ όμορφη και χαμογελαστή. Τέτοιες γενικά σπανίζουν στην Φυλής. Το στήθος τεράστιο φυσικότατο με τεράστιες ρόγες, χορταίνεις να την βλέπεις και να τη χουφτώνεις, αν και είναι πλαδαρή, την περίμενα αρκετά πιο σφιχτή. Το δέρμα της είναι πολύ μαλακό.

Πρώτη στάση πίπα ανάμεσα στα πόδια, ενώ σε κοιτάει, αρκετά αισθησιακή, δεύτερη πίπα δίπλα σου όπου πιάνεις από το πλάι βυζί και κωλάρα και μετά παίρνει μια πρωτοβουλία και ανεβαίνει από πάνω, αλλά ανάποδα, δηλαδή βλέπεις την πλάτη και την κωλάρα της. Εκεί προσπάθησε πολύ, λόγω του ότι δεν είναι και πολύ ευκίνητη, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά γιατί είναι πολύ ανοιχτή. Την γύρισα κανονικά και άρχισα το μέσα έξω, αλλά πάλι δεν καταλάβαινα και πολλά. Μεγάλο συν ο καθρέφτης, είναι χάρμα οφθαλμών το θέαμα του κορμιού της. Δεν πολυσυμμετέχει, είναι αλήθεια, αλλά δεν δυσανασχετεί καθόλου ότι στάση και να της επιβάλεις. Γενικά έχει συμπεριφορά βορειοευρωπαίας τουρίστριας, θεωρεί το σεξ μια απλή, απλούστατη διαδικασία.

Σαν συμπέρασμα θα έλεγα ότι 20 ευρώ για τέτοια γυναικάρα και να μην χτυπάνε πόρτες είναι value for money.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού