Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κατάθεση έγινε Δευτέρα 29 Νοε απογευματινη βαρδια.
Η Βίκυ, παρουσιάστικε από την τσα2 ως πολονέζα, με φουλ υπηρεσιες (εκτος πρωκτικού).
Η κοπέλα ειναι σχετικα ψηλη -περι το 1.70-, χαμογελαστή με όμορφο και περιποιημενο προσωπο και καστανοξανθα ισια μαλλια μεχρι τους ομους.
Σωματικα πλησιαζει τα όρια της χοντρης, αλλα τα κιλα της ειναι ομοιόμορφα κατανεμημενα ετσι δεν δειχνει άσχημα. Εχει μπουτάρες, κωλάρα, βυζαρες και λιγη κοιλιά. Το γενικο συνολο ειναι αρκετα θηλυκο (καμια σχεση με χοντρες τύπου ντουλαπας).
Στο δωμάτιο ειναι πολυ ευγενικη και χαμογελαστη. Τα ελληνικα της πολυ καλά. Αφου έβγαλε τα εσωρουχα της, ξαπλωσε μπρουμυτα μπροστα μου και εφερε τα αρχιδια μου στο στόμα της και αρχισε το καραμελωμα. Ομολογω οτι δεν το περιμενα καθως εχουν πολυ καιρο να μου το κανουν στην φυλης με δικη τους πρωτοβουλια. Η τεχνικη του καραμελωματος δεν ηταν τιποτα το ιδιαίτερο αλλα σιγουρα ηταν καλοδεχουμενη. Σιγα-σιγα η γλωσσα της ανεβηκε στον κορμο του πουτσου και απο εκει αρχισε το ακαποτο της κλαρινετο. Ο τροπος της ομως δεν μου άρεσε. Εγλυφε & πιπωνε με γρηγορες κοφτες κινησεις, χωρις να ρουφαει οταν τον ειχε στο στομα. Σα να σου εκανε αεροπιπα ο Φλας Γκορντον ηταν. Παρολαυτα ο πουτσος μου ειχε σηκωθει και μου περασε την καποτα (σα καλτσα). Της ειπα να ερθει πρωτα πανω εκεινη και με καβαλησε αναποδα ωστε να βλεπω την κωλαρα της. Ενω ανεβοκατεβαινε της χουφτωνα τα βυζια. Την γύρισα ιεραποστολικα οπου με αφησε ελευθερα τα ποδια της να τα κουμανταρω όπως με βόλευε. Της ειπα να στηθει και τα 4 για να εχω στο πιατο την κωλαρα της. Στηθηκε παλι αψογα ξαπλωνοντας το κορμο της το κρεβατι και σηκωνοντας την κωλαρα της για να την πηδηξω. Ειχα καυλωσει και το τελος δεν άργησε. Αφου στραγγιξα, τον εβγαλα, με ευχαριστησε, ντυθηκε και αποχωρησε. Η συμμετοχη της ηταν μαλλον αδιαφορη (μουγγή κ με τα ματια κλειστα) και η αισθηση του μουνιου της μετρια, αλλα το γενικο πακετο ειναι τίμιο και το αξιζει το 20ρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Babel
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού