Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από κατάθεση στην κολωνού και ψάχνοντας κανα καλό κωλαράκι για φόρτωμα, μπαίνω στο εν λόγω ίδρυμα. Πολλοί πιτσιρικάδες περίμεναν χωλ (για να πάρουν μάτι κατά την τσατσά) και όταν τελικά βγαίνει η Δήμητρα και η τσατσά την παρουσιάζει, κανείς δεν κάνει κίνηση για να σηκώθει, οπότε πληρώνω και μπαίνω εγώ.

Μπαίνοντας στο μικροσκοπικό δωμάτιο βλέπω πανω στο κρεβάτι υπολείματα από συσκευασία προφυλακτικού και φωνάζω την τσατσά, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη αλλάζει μπροστά μου το σεντόνι. Ωραία σκέφτομαι από μέσα μου, τουλάχιστον θα ξαπλώσω άφοβα.
Ξεντύνομαι και περιμένω. Η Δήμητρα έρχεται με την κρέμα στο χέρι μετά απο κανα 10λεπτο, που σε συνδυασμό με τη ζέστη του δωματίου σχεδόν με είχε πάρει ο ύπνος. Εμφανισιακά είναι γύρω στο 1.60 χωρίς τα τακούνια, μαυρομάλλα, μικρό βυζάκι και ωραίο κωλαράκι (το είχε και στο μενού), 23ων όπως είπε. Είναι αρκετά τσαχπινογαργαλιάρα και εκφυλόφατσα, αλλά αν την παρατηρήσεις από κοντά με το βαρύ μακιγιαζ της μοιάζει με τον V for Vendetta. Ξεκίνησε χαιδεύοντας, φιλώντας με στο στήθος και παίζοντάς μου λίγο τον πούτσο μέχρι να έχουμε ανόρθωση. Όταν αυτή επετεύχθη, έβαλε προφυλακτικό και μου ξεκίνησε μια βιαστική πίπα σε σημείο που άρχισα να πονάω. Την σταμάτησα και της ζήτησα να το πάει πιο απαλά και να επικεντρωθεί πιο πολύ στο κεφάλι, όπως και έκανε. Παρόλαυτά η πίπα της ήταν μέτρια και δεν είχα καλή στύση. Μετά από κανα 2λεπτο, ξεκινάμε μ’αυτή στα 4 και μένα από πάνω να μπαίνω στο μουνί της έχοντας θέα την δουλεμένη και καθαρή σούφρα της. Βλέποντας ότι έτσι δε θα τελείωνα ούτε του χρόνου, της ζήτησα να ετοιμάσει το κωλαράκι της. Αφού έβαλε κρέμα, μπήκα μέσα της σε ιεραποστολική στάση. Αρκετά καλή σούφρα δε μπορώ να πω και άντεχε και σε δυνατό σφυροκόπημα, άλλα βλέποντας τη φάτσα της να φέρνει στο V for Vendetta, έχασα τη στύση μου-όλα αυτά γύρω στο 10λεπτο. Μου ξαναρχίζει πίπα για να μου τον σηκώσει, αλλά ήταν τόσο κακή που με πόναγε και μου πεσε τελείως, οπότε άρχισε να μου τον παίζει. Αυτό πρέπει να κράτησε σίγουρα κανα 5λεπτο γιατί μου είπε ότι πιάστηκαν τα χέρια της να μου τον παίζει. Με μια μέτρια στύση την έστησα στα 4 και την ξαναπήρα από τον κώλο μπας και τελειώσω αλλά αμ δε! Άρχισα να αγχώνομαι, γιατί η τσατσά απ’έξω της φώναξε να τελειώνει, αλλά προς τιμήν της η ίδια δεν είπε τίποτα, ούτε σηκώθηκε να φύγει, απλά μου είπε να προσπαθήσουμε μια φορά ακόμα. Τελικά το έβαλα στο μουνί της, αυτοσυγκεντρώθηκα και προσπαθώντας να βλέπω δεξιά- αριστερά αλλά όχι τη φάτσα της, κατάφερα και τελείωσα.

Όλο αυτό κράτησε μισή ώρα και δεν το λέω γιατί κοιταξα το ρολόι μου, αλλά γιατί ενώ ντυνόμουν άκουσα την τσατσά στο δίπλα καμαράκι να της λέει ότι σε 30 λεπτά πρέπει να βγάζει 5 άτομα=75 ευρώ και όχι 15.

Στο τέλος τέλος η Δήμητρα το τίμησε και με το παραπάνω το 15αρι, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να φύγει απ’το δωμάτιο χωρίς να έχω τελειώσει, αλλά για μένα ήταν η πρώτη και τελευταία φορά μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Δήμητρα
Υπηρεσίες
makrykavlis
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού