Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τσάρκα Δευτέρα κατα τη 1 πμ στο μετάξι και ψάχνω μια που να μου κάνει το κλικ ώστε να φύγουν κατ’αρχήν τα χοντρά. Βρίσκω στο κολωνού 47, μπαίνοντας δεξιά, την μιλφ, ρωσίδα Νατάσα και αφού η τιμή ήταν στα 10 ευρώ (τι ψυχή έχουν στην εποχή μας 10 ευρώ άλλωστε;) και δεν είχε καθόλου κόσμο να περιμένει, αποφάσισα να περασω.

Δεν πρόλαβα καλά καλά να ξεντυθώ και μπήκε στο δωμάτιο.
Εμφανισιακά είναι ξανθιά, στο 1.65, γύρω στα 50 και έχει όλα τα δόντια της! Το βυζί της είναι αρκετά καλό για την ηλικία της (το χούφτωσα αρκετά όσο με πίπωνε), το μουνί της ελαφρώς αξύριστο και ο κώλος της λίγο πεσμένος. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας το προφυλακτικό με το στόμα και συνέχισε μια αρκετά καλή πίπα, κάνοντας focus περισσότερο στο κεφάλι μετά από προτροπή μου. Συνεχίσαμε σε κλασική στάση με μένα να πηγαίνω αργά στην αρχή (μην έχουμε και κανένα αναπάντεχο κρατς!) και σφυροκοπώντας την στη συνέχεια κατέθεσα. Η ίδια συμμετείχε ψιλοχαιδεύοντας με και βγάζοντας κάποιες αισθησιακές κραυγές. Στα συν το μουνί της που είναι αρκετά στενό και έχει καλή αίσθηση.

Ο χώρος μέτριος αλλά αρκετά καθαρός για τα στάνταρτς της περιοχής. Η τσατσά ευγενική και μόλις βγήκα και κατέβαινα τις σκάλες, παρατήρησα ότι μπήκε στο δωμάτιο για να ελέγξει (την καθαριότητα;).
Γενικά είναι οκ για να φύγουν τα χοντρά, αλλά όχι για κάτι παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
makrykavlis
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού