Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα συναγωνιστές....
Υστερα απο αρκετές φολες που εχω φάει στην φυλής ειπα και εγω να δοκιμάσω κατι καινούριο και αξιόλογο διαβάζωντας της κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα την μιχαέλα οπου εντυπωση που έκανε που μολις την είδα νομιζα οτι είταν η Μαρία η βουλγάρα που δουλευε στο φυλής 80 και που τώρα δουλευει σε στούντιο. Τελοσπάντων η τσάρκα μικρη, οπως οι επιλογες ειταν λιγες και ετσι κατέληξα στην όμορφη κορασίδα αλλα μαρία απο εμφάνιση Μιχαέλα. Όμορφο και γλυκο πρόσωπο,μελαχρινή, ωραιο και ελαστικό σώμα , κολάρα και αρκετα ψηλη , τούμπανο δηλαδη. Εδωσα το 20ρικο στην ευγενιλή τσατσα για να μπω στο δωμάτιο στο βάθος οπου βρώμαγε κλεισούρα αλλα δεν με πείραξε διοτη η καυλα μου ειχε φτάσει στο απροχώρητο. Ισα ισα που πρόλαβα να βγάλω τα ρούχα μου και μπήκε αμέσως, ειταν λιγο νευριασμένη διότη μιλούσε στο τηλέφωνο και εβριζε στην γλώσσα της ,νομιζα οτι δεν θα περάσω ξανα ομορφα αλλα δεν είταν έτσι. Προκαταρτκικά δεν έκανε , με χαιδεψε λιγο στο πρόσωπο, έβαλε κατευθείαν καπότα . Αρχισα λιγο να ξενερώνω διότη ειμαι φαν για τα προκαταρκτικά αλλα δεν πειράζει , με ικανοποιήσε η πιπα της οπου τον εγλυφε με μανία,αρχιδια, στο πάνο μέρος, για 2-3 λεπτα οπου μου έγεινε πύραυλος και ειμουν ετοιμος για ενα τρελό γαμήσι . Της ζητάω να ανέβει απο πάνο ετσι ωστε να φυγει λίγο η υπερβολική κρέμα που είχε, δεν με πείραξε ομως διοτη ειχα καυλώσει παρα πολυ και ενοιωθα τα μουνι της. Μεγάλο σφυροκόπημα για 2-3 λεπτα οπου μετα της ζήτησα να αλάξουμε στάση για να την πάρω στα 4 και να την ξεκωλιάσω σε αυτην την στάση. Ειδα ομως οτι γούσταρε τρελά, φώναζε, αναστέναζε, την σφυροκοπούσα δυνατά, αργά, γρηγορα, βοήθαγε και αυτη διοτη γούσταρε. Τελος ξαναγυρνάμε στην αρχική στάση οπου ηθελα να τελειώσω , ύστερα απο 2 λεπτα κατάθεσα μεσα στο μουνί της με τρελή καυλα, επεσε πάνω μου και είμασταν αγκαλιά για λιγάκι, αυτο είταν λοιπόν, έβαλε τα εσώρουχα με χερέτησε και έφυγε..

Γενική εικόνα:Μου άρεσε που εχει το υφος ,το πρόσωπο της μαρίας και αυτος ειταν ενας παράγωντας που με έκανε να πάω μαζί της.
Γενίκα υπάρχουν διαμορφωμένες αποψεις μέχρι στιγμής για αυτην την κοπέλα, αλλα ατομα ειναι τρελά ευχαριστημένα, αλλα λιγο. Εγω ειμαι ικανοποιημένος θα μπορούσα να πω,στα προκαταρκτικά δεν ξέρω αν το έχει, ειναι ανάλογα η χημεία, η μέρα και η διάθεση στην οποια θα είναι.Στο γαμήσι παιδια με λιγή προσπάθεια εαν την καυλώσεις γουστάρει τρελα και ειναι τούρμπο ,ασε που η θέα που έχει το σώμα της, ο κώλος της και το καυλιάρικο πρόσωπο της σε τρελένουν,αλλα γαμιέται σαν σκύλα. Δεν μπορώ να πώ ομως οτι τρελάθηκα κιόλας αλλα πέρασα ομορφα. Την προτείνω σε οσους είναι λατρείς του PSE, για μια πρώτη ευκαιρεία. Προσωπικά εαν την πετύχω σε καλή μερα , θα της δώσω μια δευτερη ευκαιρεία....

Αυτα...Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού