Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βροχερό απογευματάκι του Νοέμβρη και τα βήματα μου μετά από ολιγόλεπτη τσάρκα με φέρανε στην Αλέξια.
Η Αλέξια είναι ένα μικρό, γλυκό, κοντούλικο Ρουμανάκι που σε προδιαθέτει να περάσεις να την γευτείς.
Τιμές 30 απλό, 40 χαλαρά, 50 ισπανικό κλπ. Πήρα των 30 και η ευγενέστατη υπηρεσία με οδηγεί στο δωμάτιο.

Σε λίγο νάσου και η Αλέξια χαμογελαστή. Αφού βγάζει μπότες, εσώρουχα, και λοιπό εξοπλισμό ξεκινάμε με προκαταρκτικά χαδάκια σε όλο το κορμί. Το βυζί της είναι πολύ μέτριο, πεσμένο και χαλαρό 2αρι προς 3αρι. Το κολαράκι της όμως είναι όλα τα λεφτά, βελούδινο, απαλό στην αφή καταπληκτικό, δεν χόρταινα να το ζουπάω και να το τρίβω.
Μετά από αρκετά προκαταρκτικά ακολούθησε μια μέτρια ολιγόλεπτη πίπα και αμέσως μετά την ανεβάζω από πάνω. Αυτή η στάση είναι το πολύ δυνατό σημείο της κοπέλας όπου μένοντας σχεδόν ακίνητη από τη μέση και πάνω κουνάει ρυθμικά και γρήγορα το θεϊκό κολαράκι της δημιουργώντας μου μια καταπληκτική αίσθηση.
Το τέλος ήρθε με πολύ δυνατό σφυροκόπημα που όχι μόνο το άντεξε αλλά πιστεύω το απόλαυσε κιόλας αφήνοντας να της φύγουν αληθοφανή η αληθινά βογκητά. Επίσης αυτό που μου άρεσε ήταν ότι μετά το τέλος καθίσαμε κάνα δίλεπτο σ΄ αυτή τη στάση μέχρι να μου χαλαρώσει, κάνοντας την ελαφρύ μασάζ στην πλάτη που παρόλο που της άρεσε, ήθελε να το αποφύγει. Εγκάρδιος αποχαιρετισμός και αποχώρηση.

Το 30αρικο έπιασε τόπο με το παραπάνω. Το μόνο μείον η αφόρητη ζέστη από τα καλοριφέρ που ευτυχώς δεν με επηρέασε στην απόδοση μου (ας είναι καλά η Αλέξια).
Στα συν το θεϊκό κολαράκι της και ο τρόπος που το κουνάει όταν είναι από πάνω. Επίσης η πολύ καλή άνεση χρόνου που σου προσφέρει.
Τέλος η υπηρεσία πολύ είναι πολύ ευγενική και πρόσχαρη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού