Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
λοιπόν συναγωνιστές επισκέφτηκα το συγκεκριμένο ίδρυμα μετα απο προτροπή του φιλου foumarologou.
αλλη περιμενα να συναντήσω και αλλη βρήκα τελικα...
πήγα τετάρτη το βράδυ πάρκαρα απέναντι και ανεβηκα στον πρωτο. η τσατσά ήταν μπορω να πω με βεβαιότητα η πιο ευγενικη που εχω συναντ'ησει ποτε σε τέτοιους χώρους σε σημειο να θέλει να με κεράσει να πιω κάτι καθώς περίμενα την κοπέλα.
οι χώροι έχουν ανακαινισθεί και πλέον είναι καθαροι ευρύχωροι και με μία λέξη αξιοπρεπέστατοι !!!
η τσατσα μου έλεγε οτι η κοπέλα ηταν πρώτη μέρα στη δουλεια την λένε έλη οτι εχει αλλες δυο κοπελες που θα δουλευουν εναλλάξ τη βερόνικα που θα δουλευει σημερα και μια αλλη που δεν συγκρατησα το ονομα της.
ηρθε η κοπελιτσα εδωσα τα 30 ευρω και περασα μεσα.
μετα απο λιγο ηρθε και αυτη στο δωματιο ολο ναζι και χαμογελο και με φανερο οτι ηταν η πρωτη της ημερα
ειναι απο ρουμανια ειπε εγω την εκοψα βουλγαρογυφτακι μαυριδερο με ομορφο σωματακι κοντη με μποτες που δεν εβγαλε ωραιο κωλαρακι αλλα χαλια βυζι μικρο και πεσμενο και μυριζε το δερμα της αυτη την παραξενη μυρωδια που βγαζουν ολες οι βουλγαρορατσες αλλα δεν με χαλασε γιατι ηταν προσχαρο και υπάκουο και οτι του λεγες με χαρα το έκανε..
με έτριβε μου εδινε φιλια στο κορμι και με ρωτησε αν μου αρεσει και τι ηθελα να μου κανει... πηγα να βαλω δακτυλο αλλα ηταν φουλ στην κρεμα και τραβηξα το χερι μου . οπου και να αγγιζα δεν ελεγε οχι.πιπα εκανε πολυ καλη και της πιεζα το κεφαλι χωρις να δυσανασχετει καθως της εδινα ρυθμο με τα χερια.
αυτο συνεχιστηκε για αρκετη ωρα και μετα της ειπα να ερθει απο πανω για λιγο. αλλαξαμε σταση στα πλαγια και μετα τη γυρισα σε πισωκολλητο χωρις να διαμαρτηρηθει.. το αντιθετο με ρωτουσε αν μου αρεσει αν το κανει καλα και τετοια..
με εφτιαξε η ολη φαση και γυρνωντας τη στο πλαι τελειωσα. συνολικα ενα 20λεπτο εκατσα μεσα χωρις διαμαρτυρια χωρις να με ενοχλησει κανεις.
σηκωθηκε πλυθηκε με βοηθησε και μενα να πλυθω με ρωτησε αν θα ηθελα να ξαναπαω και αν περασα καλα με ευχαριστησε μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο και εφυγε,
βγαινοντας εξω με ρωτησε η τσατσα αν περασα καλα αν κατι δεν μου αρεσε και τετοια πραγματα... λεω που ηρθαμε σε ξενοδοχειο???
μου λεει οτι με χαρα θα ηθελε να δοκιμασω και τις αλλες κοπελες και με καληνυχτησε,..
μπορω να πω οτι ηταν μια αξιολογη εμπειρια!!!
και με ξαφνιασε ευχαριστα
!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλλη
ASPIRE(2)
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
19.882
Πόντοι:
2.256
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού