Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μόλις επιστρέφω απο Φ.86 πάνω όπου κατέθεσα στη Μιχαέλα.
Ήμουν και ο τελευταίος της(16:50 περίπου) γιατί φεύγοντας, καθώς ανέβαινα στη μηχανή για να φύγω η κορασίδα αποχόρισε με τζινάκι απο το μαγαζί. Η αλήθεια είναι οτι είχα ξεκινήσει για να βρώ την Ντανιέλα στο κάτω μαγαζί, αλλα αντί για αυτή βρήκα μια καντανόξανθη μετρίου μεγέθους ομορφούλα αλλα δεν μου έκανε, οπότε κατέληξα στο πάνω.
Όσον αφορά την Μιχαέλα, είναι όπως τα περιγράφουν στις προηγούμενες κριτικές: όμορφη, ψιλή, πολύ γλυκό πρόσωπο, άσπρη επιδερμίδα και 1-2 κιλάκια παραπάνω στον κώλο. Αυτό όμως που θέλω να επισυμάνω είναι οτι η κοπέλα δεν σου βγάζει κάτι πρόστυχο...αλλά περισσότερο αγκαλίτσες, φιλάκια και αγάπες.
Στο δωμάτιο έκανε τα βασικά και μάλλον λόγο της ώρας μπήκε και βιαστική και μου φόρεσε προφυκακτικό με το στόμα της σε πεσμένο όμως όργανο. Η πίπα που ακολούθησε ήταν αρκετά καλή με βαθιές καταπόσεις και στη θέα της κορμάρας της επήλθε μιά πολύ καλή στήση. "Απο πίσω ή κανονικά;" με ρωτάει και την βάζω να ξαπλώσει για ιεραποστολικό, στο οποίο η συμετοχή της αρχικά ήταν τελίως μηχανική καθώς είχε σηκώσει λίγο τα πόδια της και τα κουνούσε σε λάθος ρυθμό. Μετά απο λίγο έντονο σφυροκόπημα σε αυτή τη στάση η Μιχαέλα ζεστάθηκε και φάνηκε να ευχαριστιέται αυτό που έκανε με συνέπεια οι κινήσεις της να γίνουν πιο "αρμονικές" με τις δικές μου και μάλιστα άρχισε να αναστενάζει... Με προτροπή μου γύρισε πρόθυμα στα 4 οπου συνέχισα το δυνατό σφυροκόπημα. Σε κάποια στιγμή άκουσα την τσατσά να φωνάζει την κοπέλα αλλά είχα πια πάρει τόση φόρα που δεν σταμάταγα ακόμα και μέσα να έμπαινε. Το τέλος ήρθε αφού η τσατσά είχε φωνάξει και 2η φορά...Η Μιχαέλα μου στράγγιξε τα υγρά σπρώχνωντας την μουνάρα της στη ρίζα του πούτσου μου.
Πρίν φύγει απο το δωμάτια έκατσε για λίγο στο κρεββάτι και κοίταζε και έπιανε το μουνί της!? Έπειτα με φίλησε και αποχώρησε.
Πολύ καλή κατάθεση κυρίως λόγο εμφάνισης της κοπέλας και όχι της συμμετοχής της την οποία θα χαρακτήριζα φτωχή και "άγουρη"...

ps. Φεύγοντας με τη μηχανή την πέτυχα στο στενό που βγάζει στην Αχαρνών και μου έκανε εντύπωση που δεν την περίμενε κανείς νταβάς. Προσφέρθηκα(?!?!) να την πάω κάπου αλλα χαμογέλασε και συνέχισε να περπατά χωρίς να μιλήσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
501
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού