Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στοχευμένη μπουρδελοέξοδος σήμερα με προορισμό ένα και μοναδικό.

Βερόνικα.

Η βάρδια της κοπέλας ξεκινά στις 7 το απόγευμα και είναι 12ωρη !!! Οι τιμές είναι στα 30 ευρώ το απλό και 40 ευρώ τα 15 λεπτά. Η ευγενέστατη υπηρεσία με περνά στο δωμάτιο και αφού δίνω το 40ευρώ αναμένω την Βερόνικα.
Πράγματι μετά από λίγο εμφανίζεται μπροστά μου. Από κοντά βέβαια η κοπέλα φαίνεται ακόμη ομορφότερη. Το σώμα της είναι λεπτό και λυγερό. Με φουλ διάθεση αρχίσαμε τα προκαταρκτικά στο όρθιο, με χαδάκια σε όλο το κορμί. Τα χείλη της πλησίαζαν τα δικά μου στα 1 χιλιοστό κυριολεκτικά χωρίς να έρθουν σε απόλυτη επαφή δημιουργώντας μου ένα συναίσθημα που με απογείωσε. Οι κινήσεις της ήταν τόσο αρμονικές ώστε κάθε φορά που πήγαινα να πλησιάσω τα χείλη της απομακρύνονταν, και κάθε φορά που απομακρυνόταν τα χείλη μου, τα δικά της με πλησίαζαν (στο 1 χιλιοστό).
Τελείως φτιαγμένος ξαπλώνω και ξεκινάει την πίπα. Οι πονηρές ματιές της σε όλη την διάρκεια της πίπας με ξεσήκωσαν φοβερά. Η πίπα της μέτρια με ολίγο χέρι. Στο τέλος δε της πίπας, μου μοστράρει την κολάρα της στο πρόσωπο και την βουτώ αχόρταγα.
Η συνέχεια δόθηκε από πάνω και το τέλος ήρθε στα 4 με πισωκολητό σφυροκόπημα. Και ενώ βέβαια καθ΄ όλη την διάρκεια της πράξης δεν έδειξε καμία βιασύνη μετά το τέλος ήτανε βιαστική και φάνηκε ότι δεν ήθελε να καθυστερήσει στον επόμενο. Αποχαιρετισμός με πονηρές ματιές και πεταχτά φιλάκια.

Αυτό που θέλω να παρατηρήσω από την σημερινή μου εμπειρία με την Βερόνικα είναι το ξύπνημα των αισθήσεων που σε προκαλούν τα αγγίγματα της, σε συνδυασμό με τις στάσεις που παίρνει το σώμα της. Οι πονηρές ματιές της σε απογειώνουν. Όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι με τα χείλη.

Στα πλην ο χώρος και ειδικά το μεσαίο δωμάτιο που μπήκα. Τα σεντόνια ήταν τρύπια η ταπετσαρία κακοπερασμένη, τα πλακάκια άστα να πάνε, η καινούργια πόρτα περασμένη με τις πολυουρεθάνες να κρέμονται, χάλι μαύρο. Όσοι προσέλθετε να προτιμήσετε το φάτσα αριστερό δωμάτιο που είναι το καλύτερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού