Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ΚουλΚουλΚουλ
Μικρή Βόλτα στης Φυλής-Φωκαίας.Εμμμμ Η Αντριάνα σε κάσποιο ισόφγειο, που την είχα δοκιμάσει, ή Σελένα, που τη βρήκα καλύτερη από ότι τη θυμόμουν. Στο Φ54 κάτω μια μουνάρα με μικρομεσαίο -αλλά στητό- βυζί, ωραιότατα μακρυά πόδια, ψευτοξανθιά με βαμπ ύφος. Μια μακρύκανη πίπα της έλλειπε, να μας φυσάει το καπνό και να θολώνουμε διπλά.(πως της λένε, ξέρει κανείς?) Κάνω και μια στη Διδύμου και βλέπω τη Λίλια. Καλή μου φάνηκε. Η τσα2 περιέγραψε τις βασικές υπηρεσίες. Μου έφταναν. Πάω και πάνω, δεν γούσταρα. Σκέφτηκα τη μουνάρα, αλλά , όπως βαριόμουνα και το πήγαιν'έλα, προτίμησα τη Λίλια λόγω πλουσιότερων πιασημάτων. Μπήκα λοιπόν στον εύτακτο (από τον Bakalhs το έκλεψα) αυτό οίκο, με τη λιτή πλην αρμόζουσα διακόσμηση. Το δωματιο με ασπρόμαυρη φλοράλ κουρτίνα, σεντόνι με βαθιά κόκκινα τριαντάφυλλα, σομόν τοίχοι και ασπρόμαυρη τσόντα στη μικρή τηλεόραση. Μια εσαν μεταμοντερνισμού στο τοίχο, με λίγα επικολλημένα πλακίδια, ως τούβλα, και καλά ασοβάτιστα.
Μην γκρινιάζετε μπαίνω στο θέμα.
Η Λίλια (όχι Λίλιαν) είναι τσέχα, γύρω στα 25(έτσι μου φάνηκε).Είναι ξανθιά όλιγον αφρατούλα (όσο πρέπει, για μένα που δεν πάω τα πετσοκόκκαλα)με ωραίο πρόσωπο. Μικρομεσαίο βυζί, ικανοποιητικού σχήματος, πλούσια περιφέρεια και πιασούμενα μπουτάκια αρκετά καλά (όχι σαν της μουνάρας του Φ54κάτω). Μπηκε με χαμόγελο και νάζι. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα με επίσης γλυκιά συμπεριφορα.
Αγκαλίτσες χαδάκια, μέλια, απαλό δέρμα, καυλιάρικη φωνούλα. Φιλιά σε βυζιά, λαιμό και πόδια. Πίπα πολύ ωραία. Με ρουφηγματάκια, βούτες (ελληνικά: deep throat) και κολπάκια με τη γλώσσα. Ήμουνα χαλαρός και μπήκα στη σκέψη να τελειώσω έτσι. Άλλαξα γνώμη, πισωκολλητό, απροβλημάτιστη κι εδώ, δεκτική και ευχάριστη. Την γύρiσα και στα ίσια και τελείωσα εκεί.
Η νεαρά μου ήταν πολύ ευχάριστη. Συμμετοχή πολύ καλή για τα γούστα μου (για τα δικά σας δεν ξέρω)
Με φωνούλες, βογγητάκια και γλυκές κινήσεις του κορμιού. Αρεκτά πειστικά, χωρίς υπερβολές.
(Δεν έχω την αυταπάτη ότι την κάυλωσα, αλλά μου ήταν ευχάριστο).
Έμεινα ικανοποιημένος.Χαμόγελο Θα ξαναπήγαινα. Χρόνος 5-7 λεπτά. Κανείς δεν γκρινιάζει σ΄αυτό, αλλά δεν είδα και σημάδια βιασύνης. Αν θέλετε κάτι σε μπρουτάλ, μην πάτε. Αν θέλετε γλύκες και plain services να πάτε.
Κάτι σαν πάπια με ανανά, με λεπτή αλλά χορταστική γεύση.
Συγχωρείστε την αυθαιρεσία μου να γράψω πιο πολλά από όσα θα σας αρκούσανΝτροπή.
Να προσέχετε την τρόικα και τις στριντζομούνες πουτάνες.
ΚουλΚουλΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λίλια
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού