Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Αυτό το φτινό άρωμα που με ακολουθεί μετά από μια συνεύρεση με μια κοπέλα κόκκινου σπιτίου, σαν να παρατίνει λίγο ακόμα την απόλαυση.

Μετά από μερικές μπυρίτσες με έναν φίλο στο σπίτι μου, και αφού έφυγε, έκανα ένα μπανάκι και μπήκα στο αμάξι με προορισμό την ηδονή. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου απο το μεσημέρι. Είχα σημειώσει σε ένα χαρτάκι την διευθυνση για την Συλβάνα (Αδάνων 2) άλλα το ξέχασα στο σπιτι και το θυμήθηκα άφου είχα φύγει... Δεν γυρνάω πίσω, να μην χαλάσω την ροή. Σκέφτομαι να περάσω πάλι απο Κων. 206, αλλά τελευταία στιγμή αποφασίζω να δω τα σπιτάκια στην Χωματιανού. Έτσι και έγεινε.

Φτάνω, παρκάρω πολύ εύκολα και βλέπω να μπαίνουν 2 παιδιά. Φτίαχνω ένα τσιγάρο και περιμένω. Καμμία κίνηση. Οπότε προχωράω προς την πόρτα αλλά βλέπω και μία άλλη διπλα. "Ας μπώ έδω πρώτα" σκεφτομαι.

Ανεβαίνω τα σκαλία και κατεβαίνει μία παρέα που μάλλον περασε καλα, αφου και η τσατσα και το κοριτσι ηταν στα κάγκελα πανω απ τις σκαλες και τους αποχαιρετουσαν. Βλεπω το κορίτσι, ωραίο σωματακι, με καλησπερίζει και παει μεσα. Η τσατσα αμεσως μου λεει "περνα" και μου διχνει ενα δωματιο. Της λεω "ευχαριστω, θα έρθω σε λιγο". "Αυριο?" μου λεει, καθως κατέβαινα... Παω διπλα.

Χτυπαω το κουδουνι και ανοιγει ενα παραθυρακι η τσατσα, χαμογελαει και μου ανοιγει. Μpαινουν και αλλοι 2 μετα απο μενα. Βγαινει η κοπελα, χαμογελαει, χαιρετάει και χανετε πισω απ την κουρτινα. Φευγουν οι αλλοι δυο και γω μενω, αφου μου αρεσε αυτο που ειδα. Περιπου 1.70, αδυνατουλα με ωραιες καμπυλες, ξανθουλα με μαλλια μεχρι τους ομους, ενα κωλαρακι για δαγκωμα και μικρα, στητα, πεταχτα βυζακια. Παω να πληρωσω και συνηδητοποιώ οτι ξεχασα τα λεφτα... "Φτου ρε πουστη μου..." Ρωταω την τσατσα που εχει τραπεζα, μου λεει στον σταθμο και δειχνει να μουτρώνει, αφου μαλλον νομιζε οτι δεν θα επιστρεψω.

Μετα απο λιγο, ξαναχτυπαω το κουδουνι και μου ανοιγει απευθειας την πορτα με ενα πλατι χαμογελο. "Καλως το αγορι" μου λεει. "Δεν σας είπα ψεματα" απαντω... και την ακολουθω στο δωματιο.

Μικρο το δωματιο, με ενα ημιδιπλο, προς μονο κρεβατι το οποιο εδειχνε οτι ηταν ετοιμο να πεσει. Καθαρο πατωμα. Ενας καλογερος στην γωνια, ετοιμος να κρατηση τα ρουχα μου για λιγη ωρα και ενας μικρος νιπτηρας στην αλλη γωνια.

Γδυνομαι και καθως πλενω τα χερια μου, μπαινει η Μονικα. Κουβεντουλα, λιγη πλακα και ξεκιναμε τα χαδια και φιλια σε λαιμο και ομους. Μετα απο λιγο την ακουμπαει η ακρη του πεους μου στην κοιλιτσα της, η οποια ειναι flat και απαλη. Μου περναει τιν κουκουλα και αρχιζει να με παιρνει στο στομα της. Ωραιο στησιμο, το οποιο κοιταω απ τον καθρεπτη διπλα απ το κρεβατι. Τελεια πλατη, γραμμωμενη και κωλαρακι ονειρο. Το στοματικο της αν και ωραιοτατο, δεν ηταν φοβερο. Της ελεγα ποσο κουκλα ειναι, και εδειχνε να ντρεπεται λιγακι. Περασαν 2-3 λεπτα απολαμβανοντας τα φιλια και την γλωσσα της και μου λεει, "ελα απο πανω, η θελεις πισωκολλητο?" "Μετα της απανταω και ξαπλωνει ανασκελα και ανοιγει τα λεπτα, μακρυα ποδια της. Τον παιρνω στο χερι μου και τον ακουμπαω στα χειλακια της και τν ανεβοκατεβαζω λιγο, διαγραφοντας το φρεσκοξυρισμενο μουνακι της. Δεν ηθελε και πολυ να γλυστρισει μεσα (αρκετο λιπαντικο). Στο ιεραποστολικο δεν ειχε καλη συμετοχη. Ενιωθα οτι δεν πολυ γουσταρε. Οποτε μετα απο λιγο, της ζηταω να γυρισει, και πριν προλαβω να τελειωσω την φραση μου, μου λεει "γυρνα", σαν να το περιμενε.

Στα 4 η θεα ειναι υπεροχη. Το καλοσχιματισμενο κωλαρακι της ειναι χαρμα οφθαλμον. Ωραιο σπασιμο της μεσης, τελεια πλατουλα και η πισω πορτα της εδειχνε οτι εχει ελαστικοτητα.
Με αρκετο σπρωξιμο τελικα την ξαπλωσα τελειως στο κρεβατι και μετα απο μερικα λεπτα εντονου ρυθμου, τελειωσα. Και πάλι, οχι πολυ συμετοχη, αλλα οχι και τελειως απον.

Φευγοντας η κυρια στην υποδοχη, με συνοδεψε ως την πορτα και με αποχαιρετησε πολυ ομορφα. Εξαιρετικη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
newcummer
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού