Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη έγινε γύρω στις 1 τη νύχτα.

Τα δωμάτια γεμάτα. Έμεινα να χαζεύω τον ανακαινισμένο χώρο για κανα τέταρτο, χρόνο περίπου που αφιερώνει η κοπέλα σε κάθε πελάτη. Μιά φορά που τον υπερέβη ακούστηκε να την φωνάζει η τσα2, εξού και το σκορ της βάσης που πήρε η 2η. Κατά τα άλλα ο χώρος ήταν καθαρός και το πάρκιν απλετο.

Η Άννα ως γνωστόν δίνει κώλο με 20 ευρώ και έχει άριστο σωματάκι. Γύρω στο 1,70 χωρίς τα τακούνια, λεπτή με ίσιο μαλλί καστανό. Χωρίς κυτταρίτιδα και τρομερές φυσικές βυζάρες. Είναι χαμογελαστή, αλλά τη φάτσα της τη βρίσκω τελείως ξενέρωτη και αντιερωτική. Έχει και τατουάζ στην πλάτη. Καλό δέρμα, αλλά λόγω προσώπου δεν μπορώ να της βάλω πάνω από 7. Κατάγεται από Πολωνία και μιλάει καλά Ελληνικά (έχει μια προφορά πάντως).

Έκανε μια προσπάθεια στα προκαταρκτικά με χούφτωμα παντού και χάδια στα όρθια που ανόρθωσαν το "ηθικό" μου και συνεχίστηκαν και αφού ξάπλωσα. Ένα πέρασμα από τις ρόγες μου και τρίψιμο των βυζιών στον πούτσο μου. Κάτι σαν ισπανικό για μισό λεπτό, τοποθέτηση σκούφου και μέτρια πίπα και σε τεχνική και σε βάθος. Ενδιαφέρουσα προσθήκη το ότι διέκοπτε το γλύψιμο και έπαιζε χτυπώντας τον ανορθωμένο πούτσο μου στα στήθη της. Αν και έκανε φιλότιμη προσπάθεια στα προκαταρκτικά, έλειπε ο ερωτισμός από τις κινήσεις της. Το αποτέλεσμα επήλθε πάντως όπως και να έχει.

Ξεκίνησα το γαμήσι από πάνω στην κανονική τρύπα. Η Άννα γύρισε το πρόσωπο στο πλάι να κοιτάζει τον καθρέπτη σε όλη τη διάρκεια (δε με χάλασε αυτό αφού με ξενέρωνε η φάτσα της). Προσπάθεια συμμετοχής δια κάποιων λίγων βογγητών. Διέκρινα μια κάποια στενότητα στην τρυπούλα της αλλά η υπέρογκη ποσότητα κρέμας χαλούσε την αίσθηση. Προσπάθησα με μερικές παραλλαγές για λίγα λεπτά μέχρι που βαρέθηκα και την γύρισα για πισωκολλητό. Άριστη θέα σε αυτή τη στάση με καλό στήσιμο. Συνέχισα στην ίδια τρύπα χαϊδεύοντας την κωλοτρυπίδα της και δοκιμάζοντάς τη με το δάκτυλο (δεν κράτησε πολύ αυτό αφού δεν της αρέσει). Και εδώ επικρατούσε η ίδια κατάσταση. Αν και υφίστατο στενότης, η κρέμα περίσσευε. Κρίμα. Έκανα πάντως την καρδιά μου πέτρα και δοκίμασα έστω και έτσι την αμαρτωλή τρυπούλα. Σπασίκλας Διαπίστωσα εδώ πως αντέχει το σφυροκόπημα για αρκετά λεπτά, αλλά από τη δική μου πλευρά η εμπειρία ήταν μισή (πάντα λόγω κρέμας). Οπότε και δεν το τράβηξα παραπάνω. Συγκεντρώθηκα στη θέα που είχα μπροστά μου για να επέλθει η κορύφωση.

Δεν πετιέται η εμπειρία, αλλά τρεις φορές λυπάμαι.
1. Κρίμα που το σώμα της δεν συνοδεύεται από ένα εστω αξιοπρεπές καυλιάρικο πρόσωπο.
2. Κρίμα που εκπέμπει αντιερωτισμό. Μοιάζει να προσπαθεί. Κοντεύει. Λίγο πιο αρμονικές να γίνουν οι κινήσεις και λίγο να ρίχνει και καμιά ματιά σε σένα όταν είστε αντικρυστά και θα φτάσει να είναι επαρκής.
3. Κρίμα για την υπερβολική κρέμα γιατί και οι δύο τρυπούλες της φαίνονται αρκούντως στενές και ενδιαφέρουσες.

Προσωπικά δεν ξαναπάω εκτός κι αν ενημερωθώ πως έφτιαξε το θέμα με την κρέμα. Προτιμώ να γαμάω μουνί και να το νιώθω παρά να αερογαμώ κώλο... Λύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Φ45
Μέγας
Εγγραφή:
16 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.146
Πόντοι:
4.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού