Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από την επιτυχημενη καταθεση στο διπλανο στην Ντανιέλλα κι ενω σκυλοβαριομουν να ανεβω σκαλες, με εστειλε εδω ο Βυζολαγνος, αφού μου είπε οτι ειχε καλλιγραμμο λεπτο τρυφερούδι, που αρεσε ακομα και σε αυτόν.
Ενω ειχα καταθεσει πολυ λιγη ωρα πριν, βγαινει η κοπελα και την βλεπω κι ενω ηθελα να φυγω, δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απο την ομορφια της. Εσκασε κι ενα χαμογελο ενω πηγα να φυγω και ετσι το χερι μου αυτόματα εβγαλε το 20αρικο απο τη τσεπη χωρις να το καταλαβω.
Η Μιχαέλλα δηλωνει Ιταλιδα, ειναι πανεμορφη, ενω μοιαζει αρκετα με την Μαρια την Βουλγάρα στο ομορφότερο. Ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά, λεπτη με ψωμομένο πολύ όμορφο κώλο με τα πιασιματά του και ενα πολυ χαριτωμενο προσωπο με πρασινα μάτια, ενω το χαμογελό της ειναι ίδιο με της Μαρίας, καθώς και οι αντιδρασεις της στο σεξ, όπου χτυπιέται και σπαρταραει σαν ψάρι. Το μόνο σημειο της που δεν ειναι τελειο, τα μετριου μεγεθους βυζια της που δεν ειναι κι αρκετα στητα, ενω ειναι μολις 21 χρόνων.
Στο κυριως δεκτικη, ενώ πηγε να φορεσει την καποτα σε πεσμένο πέοντα, την παρακινησα πρωτα να με χαιδεψει και να τριφτει επανω μου, όπως και εκανε με ωραία χαδια και ετσι επηλθε η απαραιτητη στύση.
Στοματικό περίεργο αλλά μου άρεσε πολύ, το εβαζε μεσα στο στομα της και το πιπίλιζε με χρηση της γλωσσας που προσφερε ωραια αισθηση. Καναμε και 69, όπου εχει ωραία τεραστια χειλη για τους τολμηρούς γλειψιματίες!
Συνεχεια ιεραποστολικά, όπου χτυπιόταν πάνω μου και προσπαθούσε να γαμηθει δυνατά και κουνιοταν συνεχεια με κυκλικες κινησεις του κορμιού της, ενω στη συνεχεια την εβαλα να μου φιλάει το λαιμο. Τελείωμα πισωκολλητά, όπου είχε μαλακά κωλομάγουλο τα οποία δεν σταματαγα να χουφτωνω και τελειωμα σε αρκετη υπερενταση.
Φευγοντας και πάλι χαμογελαστη, με ευχαριστησε και με φιλησε σταυρωτα πριν φυγει. Πολυ καλη περιπτωση και δεν ειχε και την παραμικρη βιασυνη ενω κατσαμε πανω απο 15 λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού