Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γνωστή και μη εξαιρεταία η Μπάρμπορα παρότι την είχα "κόψει" μια και δεν ταιριάζουν τα υγρά μας, είπα να πάω αφού είδα κριτικές να παρουσιάζουν φρεσκάδα στην συμπεριφορά της.
Μπα ... βαριόταν.
Αργησε πολύ να έρθει αφού καθόταν σαλόνι και προμοταριζόταν (είμαι αστέρ,ι τα κάνω όλα κλπ.) Μπήκε χωρίς χαμόγελα και αμίλητη φορώντας την γελοία στολή κουνελιού με την ουρά. Τι θες να κάνουμε είπε και ξάπλωσε ανάσκελα σαν πτώμα αφού αποκαλύψε από την στολή τα στήθη της, άρχισα την περιήγηση στο κορμί της πάνω και κάτω και όπως ήταν της τον έδωσα στο στόμα όπου άρχισε την μέτρια πίπα της (ρίσκαρα ακαπ) μέχρι που ήμουν έτοιμος να εκραγώ.
Συνέχισα αποστολικό μια και βαριόταν αλλά ήταν λάθος αφού ξέρω ότι παλεύω με πηγάδι + την αδράνεια της άρχισα να χαλαρώνω. Εξω και παίξιμο ενώ εκείνη έπαιζε το μ..ι της παίξιμο πάνω στα στήθη της παίξιμο παντού, αρνήθηκε τελειώματα πάνω της και γύρισα στα 4 για να τελειώνω και γω όπου ήταν πιο καλά με θέατην ξεσκισμένη σούφρα της και τον σκορπιό της πλάτης της.
Πριν αδειάσω εντελώς μου είπε εντάξει και άρχισα να τραβιέται λέγοντας ότι είχε αργήσει πολύ και θα φώναζε η υπηρεσία (έκατσε πάντως 20-25')

Τελευταία φορά που πάω, δεν την παλεύω ξανά βαριόταν σήμερα, παρόλο που προσπαθούσε να παρέχει τις φημισμένες υπηρεσίες της και χρόνο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού