Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριακή 9 Νοέμβρη ημέρα δημοτικών.. Ξύπνησα με ένα βαθύ δίλημμα ως προς το τι θα ψηφίσω και αποφάσισα μπουρδελότσαρκα δαγκωτό ! Στη Φυλής κινήθηκα κατευθύαν για το 71Α επηρεασμένος απο τις πολύ καλες κριτικές συναγωνιστών.
Με το που μπήκα έμεινα μαλάκας απο την αγένεια της τσατσάς που δεν σηκώθηκε καν.. "Η κοπέλα ειναι σε δωμάτιο, το σαλόνι ειναι εκεί αν γουστάρεις κάτσε και περιμενε.." Εγώ απτόητος περίμενα μέχρι που έσκασε η γκόμενα. Εμφανισιακά δεν με ενθουσίασε κι όλας άλλα αποφάσισα να περάσω. Η τσατσά άλλαξε τροπάριο κι έγινε πιο φιλική, μάλιστα κάναμε και πλακίτσα.. "Πήγες πρωί πρωί ψήφισες κ ήρθες ? " "Όχι", λέω "΄Ηρθα εδώ να ψηφίσω.. Δεν είστε εκλογικό κέντρο ?"
Η Μπάρμπορα ψιλοάργησε να μπεί άλλα με αποζημίωσε πλήρως με τις υπηρεσίες της..
Χαδάκια, φιλάκια, φιλοφρονήσεις και ένα απίστευτο ακάποτο τσιμπούκι έκαναν την ψωλή μου μπετόν αρμέ! Αλλά και στο γαμήσι τέλεια - μακάρι να μπορούσα να βάλω 10αρι.. Χορτασμένος απο ηδονή κατέθεσα την ψήφο μου στην κάλπη της Μπάρμπαρας και έφυγα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη μου.
Η γκόμενα ξέρει να γαμιέται και τιμά το 20αρικο. Ένα εχω να πώ : 8 - 4 το μεσημέρι ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ ! - Και νεκρούς αναστένει ! Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού