Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παρόλο που η τετραπλέτα των Οίκων Φ.84α/β & Φ. 86α/β είναι σε εμπάργκο λόγω ποιότητας υπηρεσιών, αποφάσισα να δοκιμάσω το καινούργιο μελανούρι τους.
Την λένε Μηχαέλα, παίζει κυρίως πρωινή βάρδια, αλλά την έχω πετύχει να διπλώνει βάρδιες με το Φ.86β. Ψηλή νεαρή κοπέλα, μαύρα, σπαστά μακριά μαλλιά, ωραία εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη, ωραίο αδύνατο σώμα, με ελαφρά μεγαλύτερη περιφέρεια (γιαυτό & το 8 στην εμφάνιση), που δεν της χαλάει την εμφάνιση λόγω ύψους & κίνησης.
Περί εμφάνισης είναι όλα υποκειμενικά, αφού εμένα μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες/καλλίγραμμες. Η εν λόγω κοπέλα όμως είχε "κάτι" που έπρεπε να εξερευνήσω.
Στο δωμάτιο είναι γλυκιά, χαδιάρα, υπομονετική, με ικανοποιητικό ρουφηχτό κλαρίνο, ωραία νεανικά ευμεγέθη κάτω χείλη. Προσωπικά, δεν δίνω βάση στο τί κάνει, αλλά πώς το κάνει. Αυτή η απλότητα/αγνότητα στις υπηρεσίες της με ικανοποιεί.
Αν δεν την φώναζε η τσα2 στο 7-λεπτο, θα ήμασταν ακόμα εκεί.
Συνίσταται σε τρυφερούληδες.
Ελπίζω να μην την κάψουν όπως τις άλλες φόλες της αλυσίδας!

Υ.Γ.: Βγαίνοντας από το δωμάτιο, έκανα ένα κήρυγμα στην τσα2 περί κορασίδων, τσα2δων & Μηχαέλας. Ελπίζω να τα κατάλαβε & να τα προωθήσει εκεί που πρέπει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
amadeus_gr
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
100
Likes:
2.064
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού