Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 101 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινή επίσκεψη στη Φυλής μετά από κάποιο καιρό και οι προσδοκίες ήταν τόσο μα τόσο χαμηλές που τα κριτήριά μου για να μπω σε ένα σπίτι, ήταν το να μην έχει σκάλες για να ανεβαίνω...

Το δεύτερο σπίτι που μπήκα ήταν το 134Α (το ισόγειο). Περιμένω για λίγο μόνος στο σαλόνι και μετά από 1-2 λεπτά βγαίνει ο τσάτσος και ανακοινώνει την Χριστίνα. Χριστίνες έχουν περάσει αρκετές και το όνομα μου δεν μου έκανε κανένα ιδιαίτερα θετικό συνειρμό, αλλά με το που βγήκε η κοπέλα και την είδα, άλλαξα γνώμη.

Πιπινάκι γάλακτος, γύρω στο 1,70 με τα τακούνια, καστανόξανθο με σχετικά μακριά μαλλιά, πολύ όμορφο, με σώμα πύραυλο και βυζάκι τούμπανο (2+ γεμάτο). Εχει πίρσινγ στο κάτω χείλος και βγαίνει στο σαλόνι φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι. Το χέρι κατευθύνθηκε ακαριαία προς το πορτοφόλι και το εικοσάευρο άλλαξε χέρι σε χρόνο dt.

Μέσα στο (δυστυχώς θεοσκότεινο) δωμάτιο δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ. Η Χριστίνα μπήκε μετά από 5 λεπτά και έβγαλε κατευθείαν το στρινγκάκι της. Σε ερώτησή μου δήλωσε 22 χρονών και από Ρουμανία. Μου είπε ότι έχει 2-3 μέρες στο συγκεκριμένο σπίτι και δουλεύει και στο Φυλής 67 μεταμεσονύχτια βάρδια. Στην Ελλάδα είπε ότι έχει 2 περίπου μήνες. Τα ελληνικά πάντως τα μιλούσε και τα καταλάβαινε μια χαρά.

Ετσι όπως ήταν όρθια την πλησίασα και άρχισα να την χαϊδεύω, ενώ με είχε πάρει αγκαλιά με το ένα χέρι και με το άλλο μου έτριβε απαλά τα @@. Παιδιά η κοπέλα δεν υπάρχει... Αν στο σαλόνι το σώμα της μου έκανε εντύπωση, από κοντά έπαθα σοκ!!! Κυριολεκτικά αψεγάδιαστο, απόλυτος συνδυασμός απαλής επιδερμίδας με σφριγηλό σώμα, και τέλειες αναλογίες. Κώλος, στήθος, νινάκι, πόδια, τα πάντα! Θέλεις να την γλύψεις από πάνω μέχρι κάτω.

Στο δια ταύτα, πολύ ζωντανή, θετική και ευχάριστη, συμβάδιζε με τις επιθυμίες του πελάτη και δεν κάνει αγγαρεία. Δεν κάνει βέβαια και τίποτα φοβερά εξτραδάκια στο δωμάτιο, αλλά είναι πολύ καθαρή και φοβερό vfm. Και μόνο για την εμπειρία να πας με ένα τέτοιο παιδί, αξίζει. Προβλέπω να γίνεται στανταράκι στη Φυλής, ελπίζω μόνο να μην έχει την ίδια καμπύλη απόδοσης που έχουν όλες οι κοπέλες σε αυτή την περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
Εγγραφή:
11 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
45
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Elganador, delipas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού