Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα ήθελα κάτι κλασικό, κάτι σίγουρο, χωρίς ρίσκα γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα περάσω καλά. Μπαίνω λοιπόν στον οίκο με υποδέχεται η νταρντάνα τσατσά, κάθισε μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο. - Ποια κοπέλα εργάζεται ? - Η Δανάη μου απαντάει και χωρίς πολλά σκάω το παράβολο των 30 euro και βουρ για το δωμάτιο. Άραγμα στο κρεβάτι και μετά από κανά 10λεπτό σκάει μύτη η κορασίδα.

Την Δανάη την έχω επισκεφθεί πάνω από 20 φορές τα 5 περίπου χρόνια που εργάζεται στην πιάτσα. Πρόκειται για εξαίρετη επαγγελματία που σέβεται τα χρήματα του πελάτη και που εμένα προσωπικά πάντα με άφησε υπερικανοποιημένο από τις υπηρεσίες της. Το σουλούπι της εμένα μου αρέσει πολύ με βυζάρες και κολάρες αφράτες αν και σήμερα την βρήκα ελαφρώς αδυνατισμένη.

Στο δια ταύτα μετά από τα προκαταρκτικά η γνωστή ιδιόρρυθμη της πίπα με πολύ γλώσσα, ανέβασμα από πάνω στη συνέχεια ιεραποστολικό και gameover. Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι και το πισοκολητό της με θέα την κολάρα της δύσκολα σε κάνει να κρατηθείς.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε πρωτάρηδες συναθλητές. Θα τους δώσει όλες τις κατάλληλες εμπειρίες, χωρίς άγχος και βιασύνες ώστε να γίνουν κάποτε σωστοί πρωταθλητές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Δανάη
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού