Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά τα ανάμεικτα συναισθήματα που με γέμισε η επίσκεψη στη Μαντόνα, είπα να περάσω και από την Αντριάννα στο καπάκι...
Παιδιά η γυναίκα δεν παίζεται!!! Επρεπε να πηγαίνω συχνότερα, και όχι να σκορπάω τα λεφτά στα ανίδεα τσουλάκια.. Η Αντριάννα είναι ο ορισμός του απόλυτου σεξ. Πάντα με το χαμόγελο μόλις μπει στο δωμάτιο, πάντα περιποιημένη και πάντα με διάθεση στο φουλ!
Παίρνει την καλύτερη πίπα, αυτό επιβεβαιωμένο. Μπορεί να σε κάνει να χύσεις άμεσα με το ρυθμό που γλείφει και με τον τρόπο που χρησιμοποιεί. Γλείφει τα πάντα και όλη την περιοχή πολύ ερωτικά,πολύ αισθησιακά. Την σταμάτησα, τη ξαπλωσα ανάσκελα και μπήκα μέσα της... Φιλάκια, χαδάκια, και σφυροκόπημα ενώ τη χάζευα στο καθρέπτη. Είχα το ένα της πόδι λυγισμένο και το άλλο όρθιο στον ώμο, αγκαλιά και τη γαμούσα κανα 5λεπτο.. Μετά ξανά πίπα χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Στήσιμο ώστε να βλέπω την απίστευτη κωλάρα της στο καθρέπτη και αυτή να με τσιμπουκώνει με μανία. Με τα μάτια καρφωμένα στην κωλοτρυπίδα της, της φώναξα πως χύνω και σταθεροποιώντας το κεφάλι της..άδειασα στο στόμα της ενω σπαρταρούσα σαν το ψάρι.
Μετά χαλαρή κουβεντούλα. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, σε ξεζουμίζει με όλη τη σημασία της λέξης και είναι ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ. Πραγματική ΚΥΡΙΑ! Χωρίς κακό λόγο, χωρίς να γκρινιάξει.
Μου είπε πως δεν παίρνει Πακιστανούς όχι γιατί είναι ρατσίστρια αλλά γιατί είναι πολύ άγαρμποι και συνήθως όχι καθαροί. Προσέχει και έχει σταθερή πελατεία. Και νομίζω μπόλικη.
Γιατί το αξίζει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού