Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την συγκεκριμένη κορασίδα την είχα σταμπάρει για κατάθεση σε χθεσινοβραδυνή τσάρκα, οπότε πέρασα απόψε ειδικά για αυτήν. Αντικειμενικά τώρα δεν είναι όμορφη κοπέλα, αλλά έχει ένα λεπτό εφηβικό σωματάκι με πολύ καλοσχηματισμένα όμορφα βυζάκια, είναι σαν την άσχημη συμμαθήτρια στο σχολείο που δεν την προσέχει κανείς μέχρι που ξαφνικά πετάει βυζιά. Έχει 30 απλό, 40 περισσότερος χρόνος, 50 69, πέρασα με το απλό και ήρθε σχετικά γρήγορα. Άρχισε με πεταχτά φιλάκια και κατέβηκε στις ρώγες όπου με δάγκωσε ΔΥΝΑΤΑ lol, οπότε ας πούμε ότι προκαταρκτικά κάνει. Εγώ ήμουν ήδη φτιαγμένος, έκανε κάποια τσαχπίνικα γελάκια και πέρασε καπότα, αρχίζοντας μια καλούτσικη πίπα, έφευγε κάποιο δόντι που και που όμως. Την άλλαξα και στο όρθιο όπου συνέχισε τη δουλειά της και μετά γαμήσι στα τέσσερα, όπου μου έπιασε τα αρχίδια, μεγάλο no no, καιρό είχα να μου το κάνουν αυτό. Τέσπα, δεν τρελαινόμουν κιόλας, οπότε τελείωσα γρήγορα, μου έδωσε ένα φιλάκι και απήλθε. Συνολικά έπρεπε να έκατσα γύρω στο 10λεπτο, αλλά καταλάβαινα κάποιες στιγμές ότι ήταν βιαστική.

Κάνοντας τη σούμα, ήταν μια μέτρια επιλογή από μέρους μου, δεν κάνει τίποτε το ιδιαίτερο, ούτε τα σπάει εμφανισιακά, αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στον Βαρδάρη υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές κατά τη γνώμη μου.

Αποπνικτικός και άθλιος ο χώρος μέσα, πρέπει να είχαν ψεκάσει κάτι στα δωμάτια, εύχομαι να ήταν αποσμητικό και όχι εντομοκτόνο. Επίσης βρήκα και σπόρια πεταμένα στο δωμάτιο Εμμμμ . Η τσατσά έκανε τη δική της αντίσταση στον αντικαπνιστικό νόμο καθήμενη και καπνίζοντας στο σαλόνι όταν μπήκα, όταν βγήκα είχε αλφαδιαστεί και έβλεπε όνειρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζοάνα
Υπηρεσίες
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού