Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 187 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινομεσημεριανή μπουρδελότσαρκα στη Φυλής , καθώς η τιμή της βενζίνης και το ΔΝΤ έχουν καταστήσει τα studio είδος πολυτελείας.Ετσι , με σύμμαχο τις πρωινές καύλες κατηφόρησα στο άρρωστο στενό της Φωκαίας.

Το μπουρδέλο της Φωκαίας 19 , χωρίς υπερβολή είναι ίδιο με στούνιο.Προφάτως ανακαινισμένο , με ολοκαίνουρια έπιπλα και διακόσμηση στο σαλόνι , περίεργους φωτισμούς και κατασκευές γυψοσανίδας , απέχει έτη φωτός από τα οικήματα της γύρω περιοχής.

Σαλονάρισμα λοιπόν από την Αμάντα , ξανθό ρωσσίδι με σιλικονάτη βυζάρα, μιλφέτο με απίστευτη σκυλόφατσα και σωματάρα αδύνατη , όπως είπε κάποιος συναγωνιστής μοιάζει με πορνοστάρ μιλφ από το naughty america. Φυσικά και έδωσα το μπλε χαρτόσημο για να περάσω στο πεντακάθαρο με ίδια διακόσμηση δωμάτιο.Από τα λίγα της ευρύτερης μπουρδελομάνας Φυλής που δε σιχένεσαι.

Μπαίνει η μοντελάρα , σε πολύ φιλικό τόνο με στριγκάρα και άσπρο baby doll.Μου μαλάζει την ψωλή με μαντηλάκι μίας χρήσης και μπορώ να πω πως είχε καλά προκαταρκτικά.Ωντας όρθιος , όταν έφτασα σε κάποιο επίπεδο στήσης μου φόρεσε το σκουφέτο και άρχισε πολύ καλό τρομπόνι.Μετά απο λίγο την αρχίζω ιεραποστολικό σε διάφορες παραλαγές , μετά στα 4 όπου χτυπιόταν και το ζούσε γενικά , όχι όμως υπερβολικά.Κατάθεση εκεί και περίπου 1 λεπτό έκατσε στο δωμάτιο μαζί μου.Γενικά σε κανένα σημείο δε βιάστηκε, όπως και δεν είχαμε πρόβλημα με το ευγενέστατο τσατσαδέτο.

Πολύ καλή επιλογή για 20ευρω , ερευνήστε την καθώς δεν την έχει πάρει χαμπάρι ο πολύς κόσμος (ακόμα).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Xeiroglykanos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού