Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βράδυ Δευτέρας κ μετά απο σύντομη βόλτα στα σπιτάκια της περιοχής του citygate, απογοητευμένος απο τη γενική μετριότητα που επικρατεί στο χώρο,αποφάσισα να καταθέσω σεα αυτό το ίδρυμα όπου εργαζόταν κ η εν λόγω γκαβλίτσα.

Συμπαθητικό πρόσωπο με ωραία μαλλιά,καλό σώμα με ωραίο κώλο,εμφάνιση που δε θα σας ξετρελάνει κιόλας αλλα δεν έχει κ κάτι το άσχημο.Η κοπέλα βγάζει μια φρεσκάδα κ μια γλυκύτητα που την ανεβάζουν.Μοιάζει πιο πολύ για GFE κατάσταση αλλα μπορώ να ομολογήσω πως στο δια ταύτα είναι αρκετά hardcore.

Μπήκα λοιπόν στο δωμάτιο με το απλό των 40Ε,κακώς βέβαια γιατί με +10 έχει ακάποτο,σε ένα χώρο μέτριο.Δεν διέκρινα τπτ βρώμικο η απωθητικό,αλλά δεν είναι χώρος που σε εμπνέει να γαμάς ατελείωτα-θα μου πεις μπουρδέλο είναι τι περιμένεις-και μετά απο αρκετή αναμονή,λόγω αυξημένης κίνησης,ήρθε η κοπέλα.

Ορεξάτη,μου έσκασε μερικά φιλιά στο στόμα τα οποία ομολογώ με αιφνιδίασαν.Στα συνέχεια χαδάκια κ φιλάκια στο σώμα,χειρομάλαξη κ έπειτα πέρασμα του προφυλακτικού.Ακολούθησε ένα τσιμπούκι για σεμινάριο:ηχητικά εφέ,παλινδρομήσεις,γλυψείματα,πρόστυχες ματιές,παπαρολειχία,deepthroat,mouth-fucking,χτύπημα του πούτσου στη γλώσσα...τα πάντα.Όλο το πακέτο.Φο-βε-ρό.Παράλληλα επεξεργαζόμουν το υγρόοοο μουνάκι της.

Περνάμε στο κυρίως πιάτο λοιπόν:Αρχικά ιεραποστολικό με καλή συμμετοχή,μοναδικό μειονέκτημα το ότι το έτσι κι αλλιώς μικρό σχετικά στήθος εξαφανίστηκε όταν ξάπλωσε.Στη συνέχεια ανέβηκε απο πάνω όπου κ γαμήθηκε πολύ ωραία.Ο οργασμός μου βέβαια αποδείχθηκε δύσκολος στόχος καθώς ήμουν πολύ κουρασμένος...Σφυροκόπημα στα 4 με την υπέροχη θέα του κώλου της,όπου παρότι έσπρωχνα με μεγάλη μανία δε μπόρεσα να τελειώσω,πράγμα που έγινε με μια ακόμη δόση του καταπληκτικού τσιμπουκιού της.

Τελικό συμπέρασμα λοιπόν:η κοπέλα το γουστάρει αυτό που κάνει,έχει πολύ καλή συμμετοχή,η εμφάνιση είναι ικανοποιητική για επίπεδα δέλου και σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό value for money γαμήσι.

Να σημειωθεί εδώ ότι έιναι 2 οι Σιμόνες που εργάζονται στα σπιτάκια της πόλης μας.Η εν λόγω μεσαίου ύψους γκαβλίτσα με τις ξανθές ανταύγειες κ τις ωραίες μπότες δεν έχει καμία σχέση με την άλλη,δυστυχώς δοκιμασμένη,που εκτός απο το σώμα μοντέλου είναι απαράδεκτη σε όλα της (υπηρεσίες,συμμετοχή,μηδέν ελληνικά κ αγγλικά,μέτρια φάτσα με χαζό βλέμμα,γενικώς ξεπέτα ολκής).Δεν πρέπει λοιπόν σε καμιά περίπτωση να συγχέονται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
o mikros toumpanistis
Μέλος
Εγγραφή:
3 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
8
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού