Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
(Συγνώμη για την καθυστερημένη κριτική, αλλά πολύ busy αυτόν τον καιρό.)
Χαίρεται συνάδελφοι. Πολύ καιρό είχα να επισκευτώ την περιοχή και πριν 2 βδομάδες είπα να δω τι γίνεται στο 134, απ' το οποίο είχα καλές αναμνήσεις. Μιλάμε για 5.00. Το πέτυχα κλειστό. Την προηγούμενη βδομάδα το πέτυχα ανοικτό, αλλά η δεσποινίς δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση. Το θετικό είναι η ευχάριστη έκπληξη από το διπλανό μαγαζί το οποίο δεν είχα παρατηρήσει ποτέ και στο οποίο κατέληξα και τις δύο φορές.
Στο 136 λοιπόν πέτυχα ένα ρουμανάκι, μικρούλι από κάθε άποψη, την Αννούλα. Η τσα-τσα τυπική παρουσία. Το μικρούλι γλύκα, με όμορφα μαύρα μάτια και πρόσωπο, μαύρα μαλλιά, γύρω στο 1.60 (?), με μικρό στήθος και όμορφο στητό κωλαράκι. Λίγα ελληνικά - μάλλον "άρτια αφιχθείς" η δεσποινίς.
Να αρχίσω απ' ΤΑ ΜΕΙΟΝ: Το βυζί εκτός από μικρό είναι και αρκετά "χαλαρό" για την ηλικία της. Επίσης είναι άπειρη. Η πίπα πολύ μέτρια, κλασσικό παράδειγμα της απειρίας όμως και όχι της έλειψης προσπάθειας. ΤΑ ΣΥΝ: Το κορίτσι είναι ευχάριστο. Προσπαθεί να κάνει κουβέντα πριν και μετά. Προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Την τελευταία φορά που την επισκεύτικα ήμουν πολύ κουρασμένος, οπότε η στύση ήταν κακή, Χαδάκια στο στήθος, κουβεντούλα και αφού η στύση έγινε ικανοποιητική πέρασμα προφυλακτικού. (Πόσες φορές μία άσχετη δεν πέρασε προφυλακτικό σε πεσμένο πέος?) Αν και μέτρια η πίπα της, έχει πολύ καλή διάρκεια. Δεν έλεγα να τελειώσω με τίποτα, αλλά αδιαμαρτύρητα, με αρκετές αλαγές στάσεων, υπομονή και ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στο σφυροκόπημα, μου πρόσφερε μία ωραία ολοκλήρωση. Η εικόνα που μου έμεινε είναι, αυτή από κάτω, να με αγκαλιάζει σφυκτά και να μου φιλάει τους ώμους και τον λαιμό, μούσκεμα στον ιδρώτα, με αναψοκοκκινισμένα μαγουλάκια... Μου έβγαλε το βίτσιο της "λολίτας" που δεν ήξερα ότι είχα.
Μια χαρά το κοριτσάκι συνάδελφοι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Καλές αναβάσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού