Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη κατά το απόγευμα αργά... (παλιότερα είχα δοκιμάσει και την Αντζελα εδώ αλλά δε μου άρεσε). Γενικά δεν είμαι βραδυνός τύπος αλλά ήθελα να δω αυτή την περίφημη γιαγιά σε δράση.
Τελικά δεν είναι τόσο gilf, όσο ας πούμε σιτεμένο milf. Αρκετά κοντή, μικρή πάκα στην περιφέρεια (λόγω και της ηλικίας), ξανθιά με μπουκλίτσες (οταν της έπιασα τα μαλλιά τιγκα στη λακ), μικρό στήθος, γενικά μινιον.
Ευγενέστατη, επειδή έλειπε η τσατσα ανακοίνωσε η ίδια το πρόγραμμα της. Εδωσα το 25αρι και πέρασα.
Δωμάτιο μεγάλο, καθαρό, με ντουζιέρα μάλλον σε αχρηστία) αλλά χωρίς ιδιαίτερη διακόσμηση (τυπικό μπουρδέλου).
Η Ντιάνα ήρθε, μου έφερε ρέστα, και κρατούσε μωρομάντηλα στο χέρι. Λίγα χαδάκια, με ρώτησε αν θέλω πίπα ακά ή με προφυλακτικό και ζήτησα το δεύτερο. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες για deepthroat στο τσιμπούκι, και το μικρό της στοματάκι δουλεύει καλά. Τη γύρισα ιεροποστολικά (γιατί έτσι μου αρέσει) και της τον κάρφωσα στο μουνάκι (άφού του έβαλε κρέμα). Εχει καλή ευλυγισία η γιαγιά, και αντέχει στο σφυροκόπημα, αλλά ήμουν πολύ καυλωμένος και το πήγαινα αρκετά σιγά για να μη χυσω. Αυτο που με εντυπωσιάσε ήταν τα μάτια της, σαν πράσινα μου φάνηκαν, και πάνω στην καύλα ρίξαμε και μερικά γλωσσόφιλα (δεν άντεξα). Μετά βγήκα και της το κάρφωσα στο κωλαράκι στην ίδια στάση. Ο κώλος είναι πολύ καλός, της είχα φέρει σε μια στιγμη τα πόδια στο κεφάλι, χτυπούσαν στην κορυφή του κρεβατιού, αλλά δε διαμάρτύρονταν. Αντεχε. Εχει υπομονή και αυτό μου άρεσε. Αφού πέρασα εναλλάξ μερικές φορες μουνάκι-κωλαράκι, σηκώθηκα όρθιος, έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα να με ρουφήξει ώσπου να χύσω. Με κοιτούσε στα μάτια και εγώ εκτόξευα το υγρό πυρ στο στόμα της, και τα πόδια μου έτρεμαν σαν της cytherea οταν κάνει squirt!!
Γενικά πολύ καλή η Ντιάνα και κυρίως με υπομονή (επαναλαμβάνω) πράγμα σπάνιο πια σε πουτάνα.
Θα την ξανατιμήσω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού