Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά την επίσκεψη στην Τζούλια και επειδή είδα ότι το μαγαζί έκανε ποιοτικό άλμα προς τα πάνω (με τον ερχομό της Τζούλιας και την επιστροφή της παλιας τσατσας είπα να επισκευτώ και την Ιβάνα που είναι από την Τσεχία με τον γθναικείο πληθυσμό της χώρας φαίνεται ότι έχω χημική συγγένεια.

Μόλις την είδα θυμήθηκα ότι είχαμε ξανασυναντηθεί στο παρελθον αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τι εντυπώσεις είχα. Πάντως από την εμφάνιση με έπεισε να ξαναδικιμάσω. Μόλις μπήκε μου λέει "Τι κάνετε;". Αυτός ο πλυθηντικός με προβλημάτισε "δείχνω μεγάλος" σκέφτηκα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε φιλιά στο πρόσωπο στο λαιμό και όλο και κατέβαινε. Όταν έφτασε στο επίμαχο μέρος με μωρομάντηλα καθάρισε την περιοχή και άρχισε την πίπα με χωρίς σκούφο. Κάθε τόσο έγλυφε μπάλλες και μετά συνέχιζε με αυξανόμενο ρυθμό. Ηθελα πολύ να φτάσω μέχρι το τέλος και της το ζήτησα. Μου είπε πως δεν ήθελε να χύσω στο στόμα της και συμμορφώθηκα. Μετά από σχεδόν 10λεπτη πίπα τραβήχτηκα και έχυσα στον αφαλό μου ενω μερικά φλόκια πρέπει να της πιτσίλισαν το μάγουλο. Σκουπίστηκε και με σκούπισε αρχικά ενώ στη συνέχεια μου έδωσε μωρομάντηλο για να καθαριστώ μόνος. Φεύγοντας με φίλησε στο λαιμό και μου είπε "Σας ευχαριστώ".

Μόνο για την ευγένειά της αλλά κια για την καλής ποιότητας πίπα της πρέπει να την επισκευτεί κάποιος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2008
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού