Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 128 10
Μπουρδέλα
117726
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δευτερα πρωι προς μεσημερακι ημουν κεντρο για κατι δουλειες και κατηφορισα προς τα γνωστα στεκια...ημουν λιγο βιαστικος για αυτο πηγα να βρω μια παλια γνωριμη στο διπλανο μεσα στο στενο που ειναι να τον ριξω και να φυγω...δεν ηταν εκει και ειπα να μπω σε αυτο να δω τι παιζει μιας που στο συγκεκριμενο συνηθως εχει καλο προγραμμα...μπαινω βγαινει η τσατσα και μου παρουσιαζει την Ιωαννα μια κοπελα γυρω στα 27 28 1 70 περιπου σχετικα ωραιο σωμα ωραιο βυζακι μαυρισμενη και μου λεει το προγραμματακι γυμνο μπουκι και κωλο.Χωρις πολλους δισταγμους μπαινω αραζω και μετα απο κανα πενταλεπτο μπαινει και η κοπελα...ευγενικη αν και βαριοταν λιγο γνωριστηκαμε και αρχισε το show.Μπουκι ωραιο και βαθυ χωρις ιδιαιτερα χερια και μετα απο δικη μου παροτρυνση κρατησε αρκετη ωριτσα..Λιγο εγδερνε αλλα σε γενικες γραμμες δεν με χαλασε...Πολυ καλη στην ιπασσια μετα ιεραποστολικο(που δεν μου αρεσε)και τελος το κουλουρι που το ευχαριστηθηκα παρα πολυ και κατεθεσα.Στα συν οτι η κοπελα ειναι προθυμη και δεν γκρινιαξε για τιποτα.Μπορει να την ξανατιμησω...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού