Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη χθές το βράδυ για δεύτερη φορά στον συγκεκριμένο οίκο. Η κυρία επί της υποδοχής πολύ ευγενική και με χαμόγελο. Τιμή 15 ευρώ με ακάποτο. Στα δωμάτια χαμός και πολύς κόσμος στο σαλόνι. Χαμογελαστή κάποια στιγμή βγαίνει η Βικτώρια κάνει μια δυο περιστροφές και πηγαίνει στο επόμενο δωμάτιο.

Η Βικτώρια είναι μια ξανθή κουκλίτσα από Βουλγαρία. Θυμίζει πολύ κάτι φοιτητριούλες που βλέπεις στο μετρό τα πρωινά του χειμώνα. Ξανθιά, 1.60, αδυνατούλα με μικρούλι βυζάκι, εφηβικό και με κολασμένο κωλαράκι. Εάν έφτιαχνε και τα δόντια της θα ήταν τέλεια - προσωπικά γούστα -.

Ο χώρος καθαρός για τα δεδομένα της περιοχής. Η κυρία φροντίζει να το κρατάει όσο το δυνατόν πιο καθαρό. Στο Μετάξι δυστυχώς δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά.

Είσοδος κοπέλας, φιλάκια στο εφηβικό στηθάκι της και στο λαιμό - τα οποία επιτρέπει -. Γρήγορη ανόρθωση της σημαίας σήκωμα, της κοπέλας με τα χέρια μου και εναπόθεση της στο κρεβάτι σε ιεραποστολική στάση. Αλλαγή στάσης δεν υπήρξε, γιατί ήθελα να βλέπω το όμορφο προσωπάκι της, το οποίο με καύλωνε απίστευτα. Το τέλος ήρθε μετά από κάποια λεπτά, η κοπέλα με χαμόγελο με καληνύχτησε και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Μοναδικό αρνητικό στην όλη φάση η υπερβολική χρήση κρέμας.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνάμε, μια πολύ τίμια επιλογή για να απολαύσει κάποιος λίγα λετπά ηδονής.

Και μια γενική προσωπική διαπίστωση. Παιδιά ας πηγαίνουμε καθαροί στις κοπελες. Δείχνουμε σεβασμό και αυτές με τη σειρά τους - τουλάχιστον οι περισσότερες - το ανταποδίδουν ανάλογα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, dmtrsxxx και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού