Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 8 10
Μπουρδέλα 21789
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κατα τις 2:00 κάνοντας μια βόλτα στην παραλιακή του Ηρακλείου,μου ''μύρισε'' και μπήκα στο παραπάνω ''σπίτι'',που συνηθώς φέρνει πρόθυμες κοπέλες,τις περισσότερες φορές,με πρώτη και καλύτερη την χοντρούλα την Κατερίνα απο Σέρρες,οι παλιότεροι σίγουρα θα την θυμούντε.Στο θέμα μας τώρα,μπαίνοντας στον γνώριμο χώρο,συνάντησα μια ευγενική και διακριτική τσατσά,μου παρουσίασε την Μελίνα απο αλβανία.Συμπαθιτικό πρόσωπο,μελαχρινό μαλί πιασμένο κότσο,γεματούλα με πιασίματα,γυρό στο 1,65,υπολογίζω γύρω στα 25.Γενικά ως εμφάνιση δεν εντυπωσιάζει τόσο,αλλά λόγο της προχωριμένης ώρας,έδωσα το 30άρικο και ανέβηκα στο πάνω πάτωμα.Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν είχε άλλο κόσμο.Μετά απο 4-5 λεπτά άκουσα τα τακουνάκια της Μελίνας να ανεβαίνουν τις σκάλες.Μπήκε μέσα κρατώντας το τσιγαράκι της,μηλήσαμε λίγο,ήταν χωρίς σουτιέν,΄μ'άφησε να την χαϊδεύω ως που να το τελιώσει αδιαμαρτήριτα.Να σημιώσω ότι αν και γεματούλα είχε πολύ σφιχτό κορμί,σχεδον πέτρα και λείο δέρμα και ήταν πολύ καθαρή.Αφου τριφτίκαμε,μου είπε να ξαπλώσω και μου φόρεσε το σκουφάκι κάνοντας μου ένα αρκετά καλό κλαρίνο με τεχνικά γλυψίματα,αλλά δεν έκανε ''βαθύ λαρύγγι'',αλλά χάρη στην καλή τεχνική της,δεν με πείραξε και τόσο.Έκατσε πάνω μου και κουνιώταν τρελά,βγάζοντας πειστικές κραυγούλες.Το γατάκι της είχε καλή αίσθηση,την έπιασα και την γύρισα στο ιεραποστολικό και την σφυροκοπούσα για πολύ ώρα,ως που τελίωσα μέσα της.Δεν μου έκανε καρδιά να βγω απο'κει.Σίγουρα αξίζει τα λεφτά η κοπέλα,να σημειώσω ότι έκατσα περίπου 20 λεπτά μαζί της και δεν διαμαρτηρίθηκε σε τίποτα ούτε η κοπέλα,ούτε είχα ενοχλήσεις απ'την τσατσά.Είναι μια καλή πρόταση για τους μεροκαματιαριδες συναγωνιστές,που καταθέτουμε 1 μεροκάματο για λίγα λεπτά και κάποιες απ'τις κοπέλες δεν το σέβοντε αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Υπηρεσίες
untd
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική