Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εβρισκομενος με συναγωστη απο το site(ονοματα δεν λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε...) για να δουμε τον Μπαοκ,εκει γυρω στο 60' και εχοντας ξενερωσει την ζωη μου με την μαλακια που εβλεπα ξαφνικα κατι ενιωσα να κινητε στο παντελονι μου....αμαν!! λεω προβλημα!!!
Που θα παω-που θα παω?? Αποφασιζω να αφησω τον φιλο να βλεπει τις "μπουγατσες" και να τραβηξω προς τον ναο του ακαποτου την Διδημου...
Κανοντας μια δειγματοληψια στα διπλανα αποφασησα να πονταρω σε εγγυημενο "αλογο" την Φωτεινη.
Με την Φωτεινη,ενα προ-milf,με τεραστιες βυζαρες και τουρλοτη κολαρα(με καποια extra κgr. που επαναλαμβανε οτι θα τα χασει στην Κρητη τωρα που θα φυγει για διακοπες-σιγα μην τα χασει με τοσο "κρεας" που θα φαει στα Μαλλια...)δεν ηταν η πρωτη μου φορα αρα ηξερα τι να περιμενω.
Η κοπελα ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει και αμα την "παιξεις" και λιγο ανταποκρινετε το εργαλειο με υχακια-γελακια και καυλολογα...
Στο ζουμι τωρα ,πιπα με extra μουναδακτυλο που την κανει να θελει να στον καταπιει και εναλλαγες στασεων με εμφαση τις στασεις που τονιζουν τα βυζομπαλα της.Γενικα αντεχει το εντονο σφιροκοπι και δεν λεει "νιετ" στο χυσιμο οπου και να της το ζητησης.
Εν καταλκειδι Φωτεινη (τα ) Πιπηλει δαγκωτο στις δημοτικες...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Μέγας
Εγγραφή:
2 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
10
Πόντοι:
3.597
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού