Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
(Updated: 18 Αυγούστου, 2010)
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λαρίσα. Μισή Ρουμάνα μισή Γερμανίδα είπε. Το δεύτερο μου φάνηκε σα να το βγάζει εκείνη τη στιγμή.Σπασίκλας Ρουμάνα λοιπόν.
Γύρω στα 24, βυζάκι στητό μέτριο προς μικρό (στο σαλόνι έρχεται γυμνόστηθη), μακριά μαύρα ίσια μαλλιά, φάτσα ψιλοεκλεπτυσμένη γυφτόφατσα στο πιο λευκό. Όχι άσχημη. Χαριτωμένη γλυκο-εκφυλοφατσούλα και γενικά το συνολικό πακέτο καλό.
20 ευρώ με κώλο και ελεύθερο στοματικό μια χαρά τιμή είναι. Πέρασα. Στο δωμάτιο καλή. Καλά προκαταρκτικά με φιλιά παντού. Πολύ καλό που πριν αρχίσει το κλαρίνο ρωτάει για την τοποθέτηση ή όχι καπότας ώστε να μη σε φέρει προ τετελεσμένων. Μέτρια πίπα.
Στο κυρίως πιάτο καλή είναι και συμμετέχει καλά με γλειψίματα σε λαιμό και τέτοια. Κώλος ψιλοκαλός κι αυτός. Λίγη χρήση κρέμας για την πρωκτική διείσδυση η οποία έγινε με αυτή στα 4. Καλό στήσιμο, καλή συμμετοχή, ψιλοκαλή αίσθηση κώλου. Αντέχει στο κοπάνημα. Μόνο να βγεις και να ξαναμπείς δε θέλει (λογικό νομίζω). Τελείωσα σε λίγη ώρα και ευτυχώς βγήκα καθαρός.
Μια τίμια επιλογή πιστεύω. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό δε νομίζω να κλάψει κάποιος το εικοσάρικο. Και 69 παίζει για όσους ενδιαφέρονται...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Υπηρεσίες
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
8.134
Πόντοι:
14.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού