Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Βραδυνή βόλτα στη Φυλής, δεκαπεντάυγουστος με τα περισσότερα φωτάκια σβηστά. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω την Κλαούντια έχοντας ήδη διαβάσει τις αρνητικές περιγραφές των συναγωνιστών (πολύ ακριβείς όλοι τους όπως διαπίστωσα στη συνέχεια). Δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες, απλά έχοντας δοκιμάσει πρόσφατα την Τζούλια, το έταιρο "έπιπλο" της αλυσίδας Φ84-86, είπα να συμπληρώσω το σετάκι Μεγάλο χαμόγελο

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, κάθε φορά που περνάω από Φυλής μπαίνω για να την χαζέψω (και τελικά μόνο γι΄αυτό αξίζει, να την βλέπεις!) Στο δωμάτιο ήρθε κεφάτη και σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης ήταν φιλική και ευχάριστη (όπως έγραψαν και προηγούμενοι).

Τα δυσάρεστα είναι οι υπηρεσίες (οι ποιές;;) που προσφέρει. Η πίπα της είναι πολύ μα πολύ μέτρια! Δείχνει ότι προσπαθεί, απλά δεν το ΄χει το άθλημα. Ήταν αδύνατον να μου έρθει πλήρης στύση έτσι όπως το κάνει, κάποια στιγμή με ρώτησε γιατί δεν καυλώνω, τι να της έλεγα τώρα;;;; Της είπα ότι με βάρεσε ο ήλιος και δεν φταίει αυτή (είμαι και ευγενής τρομάρα μου!)Επίσης δεν αφήνει ούτε καν να της χαϊδέψεις το γατάκι, μόνο στήθος άφησε. Της είπα να στηθεί ιεραποστολικά χωρίς να έχω πλήρη στύση, έτσι την άρχισα σε πολύ δυνατό σφυροκόπημα μόνο και μόνο για να ζωντανέψω. Στο σφυροκόπημα παραδόξως δεν δυσανασχετεί! άφηνε και ψιλοβογγητά που με το ζόρι με έφτιαξαν. Αυτό που με ξενέρωσε και παραλίγο να μείνω στη μέση ήταν τα αξύριστα πόδια της!!! Έχει πολύ ωραία πόδια, αλλά όταν άρχισα να τα χαϊδεύω και περισσότερο στο ιεροποστολικό που ένιωθα να με τσιμπάνε στα πλευρά οι τρίχες, χαλάστηκα τελείως. Με το ζόρι τελείωσα, με ευχαρίστησε ευγενικά και την έκανε.
Γενικά δεν έδειξε να βιάζεται, πάντως δεν έμεινα περισσότερο από 6-7 λεπτά, αλλιώς ίσως άκουγα το "no time baby"!!!

Βλέποντας και τις κριτικές των προηγουμένων έχω την εντύπωση ότι τελικά η κοπέλα δεν γουστάρει να την πασπατεύουν και μάλλον επίτηδες δεν ξυρίζεται, δεν μπορεί σε τόσους πελάτες να έτυχε να είναι αξύριστη. Γενικά πρέπει να είναι μη μου άπτου, και κάνει ελάχιστα πράγματα για να ικανοποιήσει τον πελάτη, πρακτικά ότι κάνει ο πελάτης μόνος του!!!

Αφού λοιπόν δεν σέβεται εμάς που πληρώνουμε, ΜΑΥΡΟ και σε αυτήν και σε όλη την αλυσίδα Φ84-86 με τις τσαστάδες που τάζουν λαγούς με πετραχίλια στο χωλ.

Κλαούντια μια φορά και μόνο για την ομορφιά σου και πολύ σου ήταν!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.915
Πόντοι:
3.665
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού