Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 274 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τρίτη απόγευμα κατηφόριζα την Κηφισσίας μετά από το παγωμένο τετραήμερο...η κάβλα μετά από μέρες αποχής και παγψνιάς είχε χτυπήσει κόκκινο και δεν άρησα να τ αποφασισω. έβγαλα δεξι φλας και έστριψα στην Αλεξάνδρας. διπλοπάρκαρα στη Γ Σεπτεμβρίου και κατέβηκα στη φημισμένη οδό να χωθω σε ένναπό τους μικρούς ναούς του έρωτα. Μπροστα μου βλέπω το νούμερο 59 και λίγο το κρύο λίγο οτ δεν το είχα επισκεφτεί είπα να τρυπώσω.Ο χώρος αρκετά μεγάλος σαν παλιό αρχοντικό και κθαρός μπορώ να πω. Περίμεναν καποια αλλα άτομα και μόλις έσκασε η Ντανιέλα σηκώθηκανόλοι και έφυγαν. αποφάσισα να μείνω με κάποια επιφύλαξη βέβαια αφού φύγαν οι άλλοι και η γκόμενα φαινόταν η κλασσική ξανθια από το ανατολικό μπλοκ.



Μπήκα στο δωμάτιο η τσατσά άνοιξε το κλιματιστικό και περιμενα κανα 10λεπτο μέχρι να έρθει η Ντανιέλα. Μπήκε ένα πανέμορφο και πανέξυπνο μουτράκι με πολύ καλές αναλογιές (οι βυζάρες δεν παίζονται)και ένα φοβερό χαμόγελο. Αντι να γδυθεί και να ξεκινήσει ήρυε και κουλουριάστηκε δίπλα μου τυλύγοντας το κορμί μου με τα υπέροχα πόδια της. Έκανα νάζια και ΄ενοοωσα λες και είχα τη δική μου γκόμενα αγκαλιά. Μετά από λίγο σηκώθηκε και τα γδύθηκε. Το μουνάκι της ήταν υπέροχα ξυρισμένο και καθαρό.Και πάλι δεν ξεκίνησε ίπα όπως περίμενα αλλα συνέχισε τα νάζι κάνοντας να με φιλήσε πεταχτά στο στόμα και μικρά γλυψήματα. Με κάβλωσε απίστευτα.Συνέχισε τα φιλάκια και μάλιστα πιο έντονα...Την λάτρεψα.



Στη συνέχεια έβαλε τη καπότακαι ξεκίνησε μια καλή πίπα αν και όχι την καλυτερη που μου έχουν κανει και μετά ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε πάλι να με φιλάει...Εδώ θέλω να πω οτι ψιλοκώλλωσα στην αρχή αλλά ΄ξταν πολυ κααρη και φαινόταν υγιής και έτσι ενέδωσα και γω στα υγρα γλωσσόφιλα.

Όταν ξάπλωσε με φάτσα σε μένα για ναβλέπω τα υπέροχα ματάκια της θαύμασα τη καταπληκτική μουνάρα της...Άλλο πράγμα παιδιά!!!!!



Στο γαμήσι συμμετείχε πολύ έντονα και ήταν σαν να το ένοιωθε. Αν δεν ήμουν σε πουτάνα θα την είχα ερωτευθεί σφόδρα.



Μόλις τελείωσα όχι πολύ ώρα μετά δεν έφυγε αμέσως αλλά συνέχισε με φιλάκια γελ΄κια και ναζάκια και μετά απο λίγο έφυγε κμουνώντας το όμορφο κωλαράκι της



Συμπέρασμα:Η κοπέλα τιμάει τα λεφτά της και θα τη προτιμούσα σαφώς από ένα καλύτερο αλλάξενερωτο γκομενάκι...Άξια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
12
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού