Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 243 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από σπόντα βρέθηκα σε αυτό το σπιτάκι χτες το βράδυ κατά τις 9 η ώρα όπου η ευγενέστατη ελληνίδα τσατσά παρουσίασε το κατα την γνώμη μου πιο όμορφο μωρό που παίζει αυτήν την στιγμή στην Φυλής!
Ενα φανταστικό μελαχρινό πιπίνι με απίστευτα όμορφο πρόσωπο και υπέροχο στητό σωματάκι και στον δεξιό ώμο της έχει ένα τατουάζ ένα αγγελάκι!
2αράκι στητό βυζί και υπέροχο στητό κωλαράκι!
Το κορίτσι με λίγα λόγια από εμφάνιση τα σπάει!
Το μόνο μπουρδέλο χτες που είχε γεμάτα όλα του τα δωμάτια και άτομα στην αναμονή για να μπουν!
Ας μπούμε και στο ψητό!
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο με αρκετή καθυστέρηση λογω του ότι ήταν 2 συναγωνιστές πριν από εμένα και ο ένας είχε πληρώσει παραπάνω λεφτά για ΄20λεπτο!
Μέσα η συμπεριφορά της κοπέλας είναι άψογη παιχνιδιάρικη και πολύ καυλωτική!
Μόνο αρνητικό για όσους δεν ξέρουν αγγλικά είναι ότι δεν ξέρει ελληνικά αλλά για εμένα αυτό ήταν συν γιατί ξέρω άψογα αγγλικά και γουστάρω πιο πολύ με φτιάχνει!
Ξεκινήσαμε με αγκαλίτσα και φιλάκια στο κορμί και μετά ξάπλωσα και άρχισε να μου τον παίζει με πολύ παιχνιδιάρικο τρόπο,στην συνέχεια μου φόρεσε σκουφάκι και άρχισε μια πολύ καλή πίπα από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει ποτέ!
Μετά την έφερα σε θέση 69 όπου κατακαύλωσα στην θέα του υπέροχου μουνιού της και της πανέμορφης κωλοτρυπιδας της!
Της έγλειψα το μουνάκι της το οποίο είχε υπέροχη γευση!
Αφού καύλωσα υπερβολικά την γύρισα στα 4 όπου στήθηκε τέλεια και άρχισα να την γαμάω στην αρχή με μέτριο ρυθμό και σε κάποια ΄φαση ενώ τις έλεγα πρόστυχα λόγια μου ρίχνει μια σφαλιάρα στο μπούτι και εκεί της ρίχνω μια γερή σφαλιάρα στο αριστερό κωλομέρι της και φτιάχτηκε πολύ η γκόμενα και μου λέει ναι γουστάρω(εννοείται στα αγγλικα) και άρχισα να την γαμάω πολύ άγρια και να τις ρίχνω πολύ δυνατές σφαλιάρες στα κωλομέρια της και είχε τρελαθεί όπως και εγώ φυσικά και της λέω πες fuck me και στην αρχή απλά βογγούσε όταν όμως συνέχισα να την χτυπάω στο κώλο και να την γαμάω πιο άγρια και της ξαναλέω πες fuck me αρχισε να ουρλιάζει σαν εξτασιασμένη fuck me fuck me! E εκεί η καύλα χτύπησε κόκκινο και έχυσα πολύ δυνατα! Μετά χαιδευτήκαμε και γελάσαμε πολύ αφού κάναμε πολύ χαβαλε και μου είπε ότι είμαι τελείως τρελός γελωντας!
Ηταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα και κρίμα που δεν είχα άλλα λεφτά μαζί μου(ανάθεμα το ΔΝΤ και την ανεργία μου μέσα γαμώ) σίγουρα θα ξαναπάω!
Από ότι μου είπε η τσατσά η κοπέλα είναι μια εβδομάδα που δουλεύει και είναι στην πρωινή βάρδια απλά εκτάκτως δούλεψε απόγευμα!
Αυριο θα ξαναπάω και ελπίζω να την πετύχω πάλι!
Αξια διάδοχος της άλλης πιπίνας Αλεξάνδρας για οσους συναγωνιστές θυμούνται στο εν λόγω μπουρδελάκι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2010
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού