Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπήκα στο ίδρυμα χωρίς επηρρεασμούς από αλλες κριτικές. Λίγο βιαστικός δεν έψαξα τίς ένδοξες οδούς του μΜεταξιού. Ένα χαραχαλοπιπίνι είδα, σε όροφο, χαμηλά στη Ιάσωνος και μπούκαρα στην Αννούλα.
Η ¨Αννα έιναι χαμηλού ύψους (όχι πάνω από 1.60) και δημιουργεί προσδοκίες κατώτερες των υπηρεσιών που προσφέρει.
Κόνσεπτ: Δεκαπενταράκι ζουρμπουλόυδικο, με πιασίατα, αρκετά σφικτό σώμα, κοιλίτσα μονής (μικρής) δίπλας, χορταστικά, σχετικώς πλατιά, βυζιά,και αποδεκτό κώλο. Πρόσωπο στρογγυλό και ουδέτερο. Μαλλιά σκούρα, σπαστά,που σκεπάζουν τους ώμους
Το δωμάτιο, με ανεμιστήρα μόνο και στρώμα για πέταμα, είναι στα όρια του ανεκτού και ακατάλληλο για θερμοκρασίες υψηλότερες της σημερινής (εκτός αν θέλετε sauna fuck).
Δεν πνιγότανε στη δουλειά και ήρθε γρήγορα. Φιλική συμπεριφορά, προϊόν επγγελματισμού και όχι πηγαίας διάθεσης (εύλογο, βέβαια) και διάθεση συνεργασίας εντός του πλαισίου τωβν προσφερωμένων υπηρεσιών.
Ζήτησα ισπνικό πουτο πρόσφερε πρόθυμο με γυμνό πούτσο. Αρκετά καλό, όχι σπέσιαλ. Η πίπα, με προφυλακτικό, πολύ ικανοποιητική σε διάρκεια και σε κολπάκια, ανώτερη του μέσου όρου. Ανέβηκε από πάνω και έπεφτε και πάνω μου κολλητά (αυτό μου άρεσε). Μετά στο πλάι όπου και τελέιωσα.
Εν κατακλείδι, αν σας ελκύει εμφανησιακά και δεν ζητάτε υπερβολές, δεν σας απογοητεύσει. Δέχεται χάδια και φιλιά στα μάγουλα και δεν είναι βιαστική ή σπαστική. τιμή 15 ευρώ.
Το 5 στη τσατσά είναι εικονικό, γιατί η Άννα αυτοπαρουσιάστηκε
Σας χαιρετώ, το ίδιο και την Αθήνα που αφήνω λόγω διακοπών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού