Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η διαλεκτική συμπεριφορά της Φλώρας

Η Φλώρα είναι σαν συνηθισμένη καθημερινή Ελληνίδα, μελαχρινή με μπουκλωτά μαλλιά μέχρι την μέση (σίγουρα βγαλμένα από ρολευ), χαμογελαστό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, μάλλον λίγο γεματούλα με τετράγωνο (σχεδόν) σωματο-σύνολο, μέτρια βυζιά και αδιάφορο κώ(ο)λο.
Ούτε και εγώ ξέρω γιατί την τίμησα
Πιθανόν επειδή τα «πράγματα» δεν πήγαν καλά με την Αλεξάνδρα στο Φωκαίας 25 ισόγειο, επέλεξα να πάω στη Λιοσίων μήπως και βρω κάποια λύση «ανάγκης»

Βλέποντας την Φλώρα στο σαλόνι, γυρίζω να φύγω και ανοίγω την έξοδο. Στο μεσημεριάτικο, όμως ήλιο που ήδη είχε αρχίσει να καίει, κάνω μεταβολή και μπαίνω στο δωμάτιο.

Το πρώτο που με έκανε να σκέφτομαι ανέκδοτα και όχι πηδήματα ήταν το κοινό κλιματιστικό που εξυπηρετούσε και το διπλανό δωμάτιο (βλέπε [url=http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=82938.msg2040105#msg2040105]εδώ[/url])

Το δεύτερο που με ξενέρωσε ήταν τα περιττά παχάκια που είχε η Φλώρα επιμελώς κρυμμένα με το ολόσωμο εσώρουχο τα οποία εμφανίσθηκαν όταν γδύθηκε.

Το τρίτο προέκυψε όταν ξεκίνησε τα δήθεν προκαταρκτικά που ήταν απλά το ξύσιμο στα αρχίδια και μου προκάλεσε φαγούρα για να μου τα ξύσει περισσότερο

Τέλος πάντων, ξεκινάει την πίπα που μπορώ να την χαρακτηρίσω ελάχιστα ικανοποιητική.

Σε όλη την διάρκεια είχε καλοπροαίρετη καλοσυνάτη συμπεριφορά σαν να συζητούσαμε σε φιλολογικό συμπόσιο και όχι σαν να βρισκόμαστε σε μπουρδέλο με αποτέλεσμα να της πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την διαλεκτική της συμπεριφορά.

Ευτυχώς συγκρατήθηκα και δεν έσκασα από τα γέλια γιατί το πήρε ως κοπλιμέντο για τις υπηρεσίες που παρείχε και μου είπε ευχαριστώ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Φλώρα
farkeli
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
101
Likes:
72
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού