Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λοιπόν… σ’ αυτό το μπουρδελάκι πέρσι και πρόπερσι είχα πετύχει καλά κομμάτια με κορυφαία την ελληνίδα μιλφ Κατερίνα την οποία είχα σκίσει άπειρες φορές (by the way αν έχει ιδέα κανείς που βρίσκεται, please στείλτε pm). Εδώ και ένα χρόνο ξεραΐλα. Το επισκέπτομαι όμως που και που γιατί είναι ωραίο μαγαζί, καθαρό, με τι-βι με τσοντούλα και γενικά απ’ τα πιο ωραία καταστήματα.
Χτες λοιπόν πέτυχα μια Ρουμάνα, την Άννα η οποία μπορεί να ξαναφέρει δόξα και τιμή στο κατάστημα. Παρουσίασε μόνη της το πρόγραμμα και ήταν λίγο ξινή στο σαλόνι, όχι όμορφη αλλά έδινε την εντύπωση παλιάς καραβάνας, έκφυλη, μελαχρινή, νταρντάνα αν και με μικρό αλλά σέξι βυζί, ψηλή (1.75 περίπου), με ψηλά πόδια και μια λίγο χαλαρή αλλά όμορφη κωλ@ρ@. Ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσα καλά, αλλά αποφάσισα να κάνω σύντομη βόλτα στα γύρω ιδρύματα. Εν πάση περιπτώσει και αφού το ήξερα απ’ την αρχή, εκεί κατέληξα.
Συναγωνιστές, τρέξτε. Ότι καλύτερο με 15 ευρώ στο θέμα υπηρεσίες. Μπήκε στο δωμάτιο κα ήρθε κατευθείαν κατά πάνω μου. Με έσπρωξε στο κρεβάτι, άρχισε να μου φιλάει το στήθος και γλείφοντας κατέβηκε προς τον «άγιο». Μου έγλειψε το ένα @ρχίδι και αφού είδε ότι ήμουν ντούρος, με ένα μαγικό τρικ μου πέρασε το προφυλακτικό χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Αφού όταν άρχισε το τσιμπούκι, ειλικρινά πίστευα ότι ήμουν ακάλυπτος και σοκαρίστηκα ευχάριστα. Όταν είδα δε το προφυλακτικό, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μπορούσε τσιμπούκι να κάνει το καλυμμένο πέος μου, να αισθάνεται τόσο ωραία. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ πεοθηλασμός με ελάχιστο χέρι, πολύ βαθιά διείσδυση και συχνή περιποίηση των «φωτοστέφανων». Αρχίσαμε ιεραποστολικά και παρά λίγο να τελειώσω εκεί, κρατήθηκα όμως γιατί τα οπίσθια της ήταν πολύ του γούστου μου και ήθελα να τελειώσω στα 4, όπως και έκανα.
Τρομερή η Άννα, η Ρουμάνα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και ελπίζω να την πετύχω ξανά σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού