Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Φυσικά και καμιά σχέση με την γνωστή Σιμόνα. Η κοπέλα αυτή είναι ρουμάνα 20αρα ψηλή μουνάρα (όχι ότι η άλλη δεν είναι καλή).. από φάτσα δεν λέει πολλά αλλά τρομερό μοντελίσιο κορμί. Σφιχτό μαυρισμένο με κωλάρα μακρίες καλλίγραμμες ποδάρες τέλειο δέρμα. Ο ορισμός του στα 4 με λίγα λόγια, τα βυζάκια τής είναι μικρομετριούτσικα σε μέγεθος πολύ στητά κ σφιχτά όμως.

Είχε πολύ δουλεία όταν πήγα κ μάλλον η κοπελίτσα θα ήταν φουρτουνιασμένη, όταν ήρθε μου φάνηκε ότι ήταν θα ήταν θερμή αλλά τελικά δεν. Ήμουν πολύ καυλωμένος γενικότερα κ δεν την πάλευα να κρατήσω ώρα. Ξεκινάμε λοιπόν πίπα την σταμάτησα στα 30 δευτερόλεπτα περίπου, ίσως κ πιο νωρίς, πάω από μπροστά και προσπαθώ να σηκώσω τα πόδια της για να μπω σωστά μέσα, αυτή αντιστέκεται μου λέει problem δείχνοντας την κοιλιά της κ λέει πονάει (?) τέλωσπάντων συνεχίζω από μπροστά μην μπορόντας να κάνω πλήρης διείσδυση κ μετά από ένα λεπτό νομίζω περίπου της κάνω νόημα να γυρίσει για να κάνουμε στο πλάι. Αυτή γυρνάει κ πέρνει θέση για πισωκολλητό με τη λεκάνη της τόσο ψηλά που μόνο ο Φασούλας θα την γαμούσε έτσι άνετα. Παίρνω τα πόδια της κ της τα ανοίγω αφού παρέκαμψα την αρχική αντίσταση κ δυσφορία της για να χαμηλώσω το μουνί της. Σε περίπου μισό λεπτό αρχίζει να μου λέει να τελιώνω.

(Κάντε την πρόσθεση τώρα)

Της λέω 10 λεπτά έχω και ακόμα δεν μπήκα, συνεχίζει αυτή να επιμένει πετόντας κ κάτι ρουμάνικα. Έκοβα ρυθμό γιατί δεν μπορούσα να κρατηθώ αυτή το καταλάβαινε κ δυσανασχετούσε πάλι. Τελικά αφού τελείωσα πήγε να βγέι αμέσως και πρέπει να την κρατούσα περίπου μισό λεπτό από την λεκάνη σπρώχνοντας προς τα μένα μην αφήνοντας την να φύγει.

Στο τέλος άρχισε τα κλαψομούνικα που κάνουν όλες αφού έχεις χύσει κ ξέρουν ότι μπορούν να φύγουν. Της λέω ίσως σου δώσω μια δεύτερη ευκαιριά κ αν το ξανακάνεις δεν ξαναέρχομαι.

Συννενόηση μπουζούκι επίσης νοηματική κ κουτσά αγγλικά κ ελληνικά...πολύ καύλα γκόμενα όμως...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού