Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τροποποιώ λίγο την κριτική του κου banoutsos

Επίσκεψη στις 17/6 και ώρα 09:00. Η Σιλβάνα είναι η ίδια κοπέλα, για την οποία έχει γράψει κριτική, λίγο παλιότερα ο κος Jockerx.

Η κοπέλα πρέπει να είναι, όντως, από τη Βραζιλία. Είναι γύρω στο 1,65, με μάυρα, μακρυά, ίσια μαλλιά και μελαμψό δέρμα. Έχει 3-4 παραπανίσια κιλά, τα οποία δεν της χαλάνε την εμφάνιση. Το στήθος της, λόγω των ενθεμάτων σιλικόνης, μοιάζει πέτρινο αλλά είναι ευμεγέθες και στρογγυλό. Τη διαφορά, κάνουν τα οπίσθιά της. Έχουν το κάτι παραπάνω, αλλά είναι εξαιρετικά καμπυλόγραμμα, έχει και στενή μέση οπότε είχε ωραίο σώμα. Το μαύρο κομπινεζόν που φοράει και τα καλύπτει μαζί με τις ψηλοτάκουνες τεράστιες πλατφόρμες - παντόφλες που δεν βγάζει στο κρεββάτι μου έδειξαν καλή παρουσία. Ημουν και μόνος στο σαλονάκι, έκατσε επάνω μου και τριβόταν, οπότε αν και είχα τις αμφιβολίες μου για την απόδοσή της μέσα, τελικά με έπεισε.
Η υπηρεσία του σπιτιού δεν εμφανίστηκε, καθόλου. Παρ' όλα αυτά, τα δωμάτια ήταν καθαρά, είχαν κρεμοσάπουνο και χαρτί.

Ήρθε στο δωμάτιο και ξεκίνησα με λίγα χάδια. Ηταν δεκτική, δεν ανταποκρίθηκε όμως. Αφού την χάιδεψα αρκετα την έβαλα να ξαπλώσει δίπλα μου και ανάποδα για πίπα. Εβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε την πεολειχία, ήταν αρκετά μεγάλης διάρκειας, αργή, με λίγο χέρι και φιλότιμη προσπάθεια, να το βάλει βαθιά, μέσα στο στόμα της. Εγώ της χαίδευα τα πόδια την κοιλιά και το στήθος. Δεν ήταν πρόθυμη να ανοίξει τα πόδια της. Ύστερα, την ανέβασα από πάνω. Το ρυθμό της, τον περίμενα πιο......... βραζιλιάνικο. Αποφάσισα να κουνηθώ εγώ, βίωσα το καλύτερο -ίσως- ακούσιο κούνημα οπισθιών. Οι γλουτιαίοι της, ανεβοκατέβαιναν σε απίστευτο ρυθμό. Οι παλάμες μου δεν μπορούσαν να ξεκολήσουν από τα καπούλια της. Θύμιζε ταινία πορνό, τύπου "Big Booty" (χωρίς, αυτό, να συνεπάγεται ότι διαθέτει υπερμεγέθη οπίσθια), ιδίως βλέποντάς την στον καθρέπτη. Έπειτα από λίγη ώρα, αλλάξαμε στάση και την τοποθέτησα στα τέσσερα. Η στάση του σώματός της ήταν πολύ καλή. Το μήνυμα, όμως, που έστελναν τα οπίσθιά της στον εγκέφαλό μου, δεν είχε επιστροφή. Η εκσπερμάτωση δεν άργησε να έρθει. Δεν τραβήχτηκε αμέσως και με άφησε να στραγγίξω καλά καλά.

Όταν σηκωθήκαμε από το κρεββάτι, την αποχαιρέτησα και αποχώρησε αμέσως.

Σίγουρα δεν είχε την άσχημη απόδοση του κου συναγωνιστή Jockerx, ούτε όμως τα πολλά προ-(και μετά)καταρκτικά του κου banoutsos.

Αρωμα όπως προαναφέρθηκε δεν διαπίστωσα.
Ισως την ξαναεπισκευθώ αφού δοκιμάσω και την ξανθιά βυζαρού του κάτω ποθρδελου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Συλβάνα
Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού