Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Λάουρα είναι καυλομουνάκι 20 κάτι ετών. Οβάλ καθαρό πρόσωπο, μαλλιά ξανθά μαζεμένα πίσω, ύψος 1,60-1,65, λεπτό σώμα και ωραία πεταχτούλικα λεμονοειδή βυζάκια 2,5-3 νούμερο/
Η ευγενική και χαμογελαστή τσατσά (για ρωσίδα μου φάνηκε) με προϊδέασε θετικά και μόλις εμφανίσθηκε το ημίγυμνο μανούλι εισέβαλα στα ενδότερα.
Εμφανίσθηκε το μωρό, που άφηνε πολλά χάδια και φιλιά στα ωραία, φυσικά και νεαρά βυζάκια της. Για περισσότερα δεν ήταν, πέρα από μπουτο-κωλο-πιασιματάκια. Ωραίο δέρμα, ευχάριστο στην αφή. Δροσερό και ευχάριστο πλασματάκι. Πήρε μια συμπαθέστατη πίπα, περίπου για 2-3 λεπτά και μετά ανέβηκε από πάνω, ανταποκρινόμενη πρόθυμα στην επιθυμία μου. Ικανοποιητική και εδώ με ωραία θέα το νενικό κορμί της. Τα βυζάκια της πηγαινοερχόντουσαν και τους έδινα χάδια και φιλιά. Καθόλου άσχημο το καβαλητό της, που επέφερε το τέλος της περίπου 5λεπτης συνάντησης μου με το εύγευστο μανούλι, που δήλωσε ολλανδέζα.
Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από τη επίσκεψη στο σεπτό αυτό οίκο. Οι υπηρεσίες είναι τυπικές. Η νεαρή ήταν δροσερή και ευχάριστη και εγώ, που αρκέστηκα σα αυτά και απόλαυσα τη σύντομη συνύπαρξη μου με το όμορφο πλασματάκι. Συναθλούμενοι που δεν αρκούνται στο τζόκινγκ και θέλουν στοίβο μάχης η παιχνίδια στρατηγικής μάλλον δεν θα ικανοποιηθούν.
Και εις άλλα με υγεία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Ε
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού