Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 36 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μαρία δουλεύει τους τελευταίους δυο μήνες στο συγκεκριμένο μαγαζί, είναι από Ρουμανία, πριν δούλευε Κρήτη και Αθήνα απ'ότι μου είπε. Είναι καστανή με σχετικά κοντό μαλλί, μικρό στήθος, πρόστυχη φατσούλα με χαρακτηριστικό άνοιγμα στα μπροστινά δόντια. Τατού στον πήχη του χεριού. Γύρω στο 1.65+ από ύψος, έχει ένα πολύ λεπτό κορμί με ωραίο κωλαράκι, το οποίο δίνει με 60ε και είναι ο λόγος που την έχω τιμήσει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν κάνει τίποτε ιδιαίτερο από προκαταρκτικά, πίπα καλούτσικη στριφογυριστή, μπορεί να σε κάνει να τελειώσεις και έτσι, αλλά κάπου δε νιώθει όσο θα ήθελα. Το μουνάκι της ζήτημα να το έχω δοκιμάσει συνολικά 30 δευτερόλεπτα, γιατί το κλου της υπόθεσης είναι το κωλαράκι της. Δε βάζει τζελ και μαλακίες μες το δωμάτιο, απλά λίγο σάλιο και φύγαμε. Φοβερή αίσθηση το κωλαράκι της, δε ζορίζεται στο σφυροκόπημα και συμμετέχει με βογγητά. Πολύ ωραία η θέα της φάσης στους καθρέφτες των δωματίων, τσόντα τελείως.Όσο να ναι, με φτιάχνει που μια τόσο μικρόσωμη κοπέλα τον παίρνει από τον κώλο. Ομιλητικότατη πριν και μετά την πράξη, δε βιάζεται καθόλου και μπορεί να καθήσει πάρα πολύ ώρα αν δεν υπάρχουν πελάτες. Η συμπεριφορά της είναι πολύ teenager, δε θα την έκανα πάνω από 19 αν δεν μου έλεγε ότι έχει δουλέψει ήδη τρία χρόνια.

Ο χώρος είναι μαύρο χάλι, αλλά τι να κάνουμε. Δουλεύει συνήθως βραδυνή 11:00-07:00 και ο τιμοκατάλογος έχει ως εξής: 30ε απλό, 50ε γλύψιμο, 50ε ελεύθερο στοματικό, 60ε κωλαράκι. Ξέρω ότι κάτω στην Αθήνα μπορεί κάποιος να βρει κωλαράκι με 20ε, αλλά εδώ στη Θεσσαλονίκη με 60ε είναι δυστυχώς bargain, ιδίως όταν ακριβώς απέναντι στην Ταντάλου 14 ζητάνε 120ε για πρωκτικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού