Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από μια κουραστική μέρα μια υποχρέωση στη γύρω περιοχή με έφερε στο δρόμο του μεταξιού . Αφού μπήκα σε δυο τρία πορδέλα , έφτασα στο 30β . Είχα χρόνια να μπω εκεί μέσα λόγω του φρικτού επιπέδου αλλά είπα δε γαμιέται ... ήμουν μόνος στο σαλόνι και στο καπάκι βγήκε η κοπέλα . Μελαχροινή ,35+ , μέτριο ύψος , ολοφάνερα από αλβανία . Συμπαθητικό πρόσωπο και καλό σώμα - στενή μεσούλα και ωραίος , αχλαδωτός κώλος. Είπε τα αναμενόμενα και κατέληξε "κώλος με 15e" . Αυτό μου άναψε την περιέργεια και μιας και ψιλοβιαζόμουν για περαιτέρω έρευνα είπα να μπω. Εδωσα το αντίτιμο και μπήκα στο δωμάτιο . Οσο περίμενα μπήκε άλλος ενας , μάλλον ξένος , του είπε το ποίημα αλλά δεν ανέφερε για κώλο ...
Αραχτός στο κρεβάτι οταν μπήκε , γδήθηκε , ξάπλωσε δίπλα μου και φόρεσε το λαστιχο. Πίπα ανεκτή χωρίς τπτ ιδιαίτερο , οταν το έπαιρνε όλο στο στόμα δεν το έκανε καλά μιας και με πονούσε λίγο . Εγλειφε ωραία το πουτσοκέφαλο όμως με την γλωσίτσα της ,περιμετρικά και στην κορυφή. Αυτό μου άρεσε.
Μετά την έστησα κατευθείαν στα τέσσερα και η γκόμενα έβαλε αμέσως ζελ στην κωλότρυπα , μου τον έπιασε και πήγε να τον καρφώσει εκεί ..την σταμάτησα μιας και ήθελα να οργώσω λίγο τη μουνάρα της , το οποίο και έκανα. Καλή αίσθηση , της έδωσα δυνατά χτυπήματα για ώρα μέχρι που ο πούτσος μου έγινε πέτρινος . Εφτασε η ώρα λοιπόν , τον έβγαλα και τον πίεσα απαλά στη ροδέλα της .. μπήκε ωραία χωρίς κόπο και με μια δυο κινήσεις της τον κάρφωσα ολόκληρο . Αρχισα λοιπόν , νορμάλ στην αρχή και στη συνέχεια πολύ δυνατό σφυροκόπημα όπου τον κάρφωνα με μίσος όλον μέσα . Δεν παραπονέθηκε , εκτός από μια φορά λόγω του τεράστιου πουτσοκέφαλου μιας και την είχα ανοίξει εντελώς.
Στη συνέχεια στάθηκα ακίνητος και αυτή πηγαινοερχοταν και καρφωνοταν πάνω στο κοντάρι μου , τον έπαιρνε μέχρι την ρίζα , balls deep.
Σε λίγο ένιωσα να πρίζονται τα αρχίδια μου οπότε της έδωσα μερικά άγρια καρφώματα , την άρπαξα από τους ώμους ώστε να μπει και το τελευταίο χιλιοστό μέσα και άδειασα όλο το ψωλόχυμα στη κωλότρυπά της χωρίς σταματημό .
Τραβήχτηκα , πλύθηκα στο νεροχύτη , την χαιρέτησα και αυτό ήταν . Μια χαρά πέρασα , πήρα αρκετή υπεραξία για 15ε , η γκόμενα καθαρή δεν είχαμε απρόοπτα.
(Ονομα δεν συγκράτησα , τσάτσος οταν πήγα δεν υπήρχε ).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2010
Υπηρεσίες
Κωλάρχιδο
Μέλος
Εγγραφή:
25 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού