Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Λοιπον. Δεν γαμησα, δεν πληρωσα, αλλά νομιζω οτι οφειλω να ενημερωσω για την αποπειρα των 2 κοριτσιων τσστσας και μουνετου, να μου κλεψουν το 20αρι όπως σιγουρα εχουν κανει και σε πολλους αλλους.
Μπαινω μεσα και βλεπω μια ξανθια ελκυστικη νεαρά κορασιδα χαμογελαστη η οποια εχει απιστευτο πατουρι, αρκετα ομορφη καυλοφατσα για πολλα χυσιματα στο στομα, ωραιο βυζακι και γενικως ημουν ετοιμος να δοκιμασω την τυχη μου αν και δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες γιατι τη μυριστηκα την δουλεια, αλλά οχι σε τετοιο βαθμο!
Η τσατσα μου λεει να περασω κι οτι δεν θα χασω(οντως στο τελος δεν εχασα). Της δινω το πορνοεισιτηριο, μου λεει δεν ειναι καλο το 20αρι σου, φοβαμαι οτι ειναι πλαστο πηγαινε να το αλλαξεις στο περιπτερο και ξαναελα. Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, αλλα το προσπερναω και της δινω ενα κολαριστο 50αρι όπου το ενεκρινε και το μουνετο.
Περιμενω λοιπον στο δωματιο οπου ερχεται και η κοπελα. Εκει σιγα σιγα κοβονται τα χαμογελα και πριν ακουμπησει στο κρεβατι εχει ξετυλιξει ηδη την καποτα και παει να την φορεσει. Τί κανεις της λεω, κανε κατι πρωτα. Αγκαλιασε με. Ξυνισε, εκανε οτι με πλησιασει, μου ακουμπαγε λιγο το σωμα με το δικο της. Παω να φιλησω μαγουλο, τραβιεται. Παω να φιλησω λαιμο τραβιεται. Παμε να συνεχισουμε και εκει... Τραβιεμαι εγω και αρχιζω να ντυνομαι οπου αρχισαμε το βρισιδι. Ελεγε μαλακιες κι η τσατσα, τα λεφτα μου δεν υπηρχε περιπτωση να τους αφησω να μου τα κλεψουν και αποχωρησα με πεσμενη διαθεση σκεπτομενος για ποσο μαλακες μας περνάνε πια(???).

Κλεινοντας να σας πω οτι αυτο το σπιτακι φερνει απιστευτες καργιες. Την προηγουμενη φορα που δοκιμασα εδω, η τσατσα χτυπησε πορτα στο 7λεπτο και η κοπελα-ψυγειο πεταχτηκε σαν ελατηριο και εφυγε(3 ιανουαριου η σχετικη κριτικη)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού