Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Νωρίς το απόγευμα επισκέφτηκα το ίδρυμα με προφανή σκοπό να απαλλαγώ από επίμονες σηκωμάρες που μου είχαν προκληθεί από την επίσκεψη νεαρών συναδελφισσών προηγουμένως στο γραφείο. Μόλις είδα ότι ήταν η Βίκυ πέρασα μέσα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τα δωμάτια είναι γνωστό ότι διαθέτουν TV. Η Βίκυ μπήκε και μου είπε ότι με πεθύμησε πολύ. Να σημειωθεί ότι την έχω … γνωρίσει άλλες 4-5 φορές.

Αρχίζει με φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα και με ρωτάει αν θέλω μασάζ. Φυσικά δεν αρνήθηκα και μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα. Εκεί άρχισε ερεθιστικά φιλιά στην πλάτη στην ώμους και κατέληξε σε ένα ξεγυρισμένο γλυφοκώλι. Παράλληλα έχει περάσει το χέρι της και χαϊδεύει το παπάρι.

Αν δεν γύριζα ανάσκελα μπορεί να συνέχιζε ακόμα να γλύφει ότι έβρισκε στην περιοχή μπαλών και κώλου. Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν γνωστά. Η τέλεια βαθιά πίπα με εναλλαγές ταχύτητας η οποία δεν σταματάει όταν τελειώνεις αλλά συνεχίζει για 1-2 λεπτά ακόμα μέχρι να σε ξεζουμίσει και να σε αποκάνει. Πιστεύω ότι σήμερα η Βίκυ είναι η κορυφαία πίπα που κυκλοφορεί σε studio και μπουρδέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2008
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού