Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ελέω έλλειψης στάνταρ στην Φυλής & μια που Πριγκίπισσες και Βασιλοπούλες υπάρχουν πια μόνο στα παραμύθια, ξεκίνησα για αποστολή "καμικάζι".
Σε πρόσφατη επιδρομή μου είχα σταμπάρει μερικά κομμάτια για δοκιμή και αφου δεν υπήρχαν νεώτερα σχόλια γι'αυτά, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.

Μέγα λάθος. Η τσα2: Μις Πίγκυ στα 60 της, ένα μπαλόνι με ξανθιά μαλλιά κότσι & γυαλιά, έπλεκε διθυράμβους για την μελαχρινή, αγέρωχη, καλύγραμμη Κλαούντια. "Περάστε να σας κάνει πελάτη της. Τα καλύτερα ακούω από τους πελάτες". Δεν ήθελα & πολύ, πέρασα.

Έρχεται η νεαρά, γίνονται οι "απαραίτητες" συστάσεις & ξεκινάει με ένα καλούτσικο στοματικό κοιτώντας με στα μάτια. Την σταματάω & την ξαπλώνω για να χαρώ το νεανικό κορμί της. όπως έχει ξαπλώσει ανάσκελα, έχει βάλει τα χέρια της πάνω στο στήθος της, καλύπτοντας το. Αφού το χάιδεψα & φίλησα περιμετρικά, ζητώντας συγνώμη, της τραβάω το χέρι, ώστε να γευτώ & τις θηλές της. Τότε μου λέει η κρυόκωλη: Εκεί με έχουν φιλήσει & άλλοι πρίν, αλλά δεν πρόλαβα να πλυθώ! Μπράβο σου, μωρό μου, της απαντάω & κάνω πως φτύνω. Τότε ξαναλέει: Ήταν αστείο ! Και πολύ επιτυχημένο της αποκρίνομαι, με ταυτόχρονη πτώση της όποιας "ψυχολογίας". Δοκιμάζουμε ένα ιεραποστολικό, η κοπελιά αμίλητη με κοίταγε στα μάτια, με ένα βλέμμα: Άντε να τελειώνουμε & αρχίζει στο STAR το PLAYMATE 2010 & δεν θέλω να το χάσω. Σε 10-15 δεύτερα κάνει & το μοιραίο λάθος: Επιδεικτικά κοιτάει το ρολόι της. Άμα στο 3-λεπτο κάνεις έτσι, άντε γειά. Σίγουρα ? μου ρωτάει, φεύγοντας τρέχοντας. Ναί, μην πιέζεσαι, σκέφτηκα.

Βγαίνοντας & εγώ με την σειρά μου, πετυχαίνω την βρομο-τσα2 στο σαλόνι, ρωτώντας με αν ήταν καλή. Δυστυχώς όχι της απαντάω. Και τι μου λέει η παλιο-καριόλα: Ε, τότε θα είσαι εσύ παράξενος! Τί λες κυρά μου, δλδ, αν η κοπέλα είναι καλή, χαλάλι της κοπέλας. Αν είναι μούφα, φταίνε οι πελάτες? Άντε γειά.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Μαύρο δαγκωτό στην τσα2 του 86 άνω , καθώς και στο κομοδίνο Κλαούντια. Εγώ, ως όφειλα, σας προειδοποίησα. Αν κάποιος θέλει να πάρει την σκυτάλη του Καμικάζι, πολύ ευχαρίστως.

Τώρα όμως, πολλοί ενημερωμένοι "παράξενοι" ΔΕΝ θα πατήσουν το πόδι τους στο σκατο-μπουρδέλο σας!

Ούστ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Υπηρεσίες
amadeus_gr
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
100
Likes:
2.064
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού