Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Mετά από έναν ακόμη πορδελομαραθώνιο με τον ακόρεστο τύπο απ'το πρωί ως το βράδυ, μπήκα στον πειρασμό να βεντουζιάσω επιτέλους το τουρλωτό γκωλάκι της Δήμητρας.
Την είχα πετύχει αρκετές φορές αλλά, ενώ ξερόχυνα, δεν έμπαινα γιατί ο σωματότυπός της είναι εντελώς έξω απ'τα γούστα μου (άβυζη-ξερακιανή).
Αυτή τη φορά όμως σκεπτόμενος τις καλές κριτικές και τα θετικά κωλοσχόλια του συνπρίαπου, υπέκυψα στον Βουλγάρικο πουτσομεζέ. Πόσο χαζοβιόλης αποδείχτηκα...
Κατέθεσα το ποσό των 15 γιούρο στην τσατσομπάνκ μετά την έκπτωση ένεκα της κρίσης (χούμορ κάνω-καλά ντε σοβαρεύομαι). Κατέθεσα λοιπόν τα 20 γιούρο και μπούκαρα.
Αφού μου έδωσε τον απαραίτητο χρόνο να σαπουνίσω την πούτσα και τ'αρχίδια, εισήλθε στα ενδότερα η λεγάμενη με τον τρυπιδοζελέ στο χέρι.
Ποιος είσαι, από που είσαι, τι κάνεις, γιατί το κάνεις, αρχίδια-μύδια περάσαμε στο ψητό. Τα προκαταρκτικά της ήταν πολύ ενθαρρυντικά.
Λικνίσματα, φιλάκια, ισπανικό (με τι θα σας γελάσω), κατόπιν με καβάλησε και μουνοτριβόταν σαν στριπτιζού στο ξεσκούφωτο πέος μου. Καλά αρχίσαμε λέω. Πρώτη ανταλλαγή σμν.
Μου φόρεσε τον τσουτσού φερετζέ και πριν καν το βάλει στο στόμα, της λέω έλα για 69άρι. Υπάκουσε και επιδοθήκαμε σε άλλη μια ανταλλαγή σμν.
Τώρα, η πίπα της ήταν καλή, κακή, ούτε ξέρω. Εκείνη την ώρα της ξηγιόμουν ένα γλειφομουνοκώλι σαν να μην υπήρχε αύριο.
Τη στήνω στα τέσσερα να βλέπω τα καπούλια και κάναμε ένα πικ εν ρολ μουνί-κώλο-μουνί-κώλο. Η τελευταία κίνηση όμως στέφθηκε από... ΣΚΑΤΑ. Προφανώς κατάλαβε ότι πέταξε άκαυστες και το'βγαλε. Έντρομος είδα ότι ο γκιώνης μου πήρε ένα σκούρο χρώμα ωσάν να'μουνα ο Αμόλα Καλούμπα. Στην ατμόσφαιρα διαχύθηκε και η διαολεμένη μερεντίλα.
Η υπεύθυνη γι'αυτό το χάλι, με ψυχραιμία έβγαλε την καπότα, σκουπίστηκε και μου φόρεσε άλλη. Εγώ είχα μείνει στήλη άλατος προσπαθώντας να καταπολεμήσω την τάση προς ξερατό.
Δε θέλησα να φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα. Είπα ένα στωικό "shit happens" και την έβαλα να συνεχίσει με τρομπόνι και χειρογλύκανη. Κατά τη διάρκεια σκεφτόμουν οτιδήποτε ΜΗ καφέ για να χύσω. Δεν ξέρω πως, αλλά τα κατάφερα.
Μου'δωσε ένα φιλάκι για μερέντα... φτού!!!... στάχτη στα μάτια και πήρε των ομματιών της. Έπλυνα το βασανισμένο μου καυλί στο πρόγραμμα για τα χρωματιστά... όχι!!!... τα ευαίσθητα ρούχα και την πούλεψα μην κοιτώντας πίσω.
Ευτυχώς είχα τον ακόρεστο τύπο να με παρηγορήσει... παθών γαρ...
Ηθικό δίδαγμα: Μετά το ποπ δεν έχει στοπ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Δήμητρα
βυζολάγνος
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
5.746
Πόντοι:
5.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Masazonomaxos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού